Fenyő Miklós Szandi lányáról: Amit én hallottam tőle, azt mindenkinek hallania kell

Fenyő Miklós 32 évvel ezelőtt fedezte fel Szandit, akinek ezúttal húszéves lányával, Blankával fog színpadra állni. A jampikirály fogadott unokájaként szereti a fiatal tehetséget.
Fenyő Miklós 32 évvel ezelőtt fedezte fel Szandit, akinek ezúttal húszéves lányával, Blankával fog színpadra állni. A jampikirály fogadott unokájaként szereti a fiatal tehetséget.

Vérbeli sztárcsináló volt a nyolcvanas években Fenyő Miklós, akinek talán legsikeresebb felfedezettje egy elképesztő hangú tinilány, Szandi volt. A Hungária együttes alapítója 1988-ban figyelt fel rá és vette szárnyai alá, aminek gyümölcse már a következő évben egy

270 ezer példányban eladott nagylemez lett.

© Bors

Szandi azóta befutott énekesnő és háromgyerekes édesanya lett. Fenyő Miklós felett viszont megállt az idő: ma is ő a jampikirály, és továbbra is csalhatatlan érzékkel szúrja ki az igazi tehetséget. Most éppen Szandi húszéves lányát, Blankát. „Miklós bátyám” – ahogy Szandi nevezi – a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadán fog énekelni a fiatal tehetséggel.

– Az ötlet onnan jött, hogy nemrég egy családi összejövetel során hallottam egy kislányt énekelni. Korábban, 32 évvel ezelőtt is hallottam egy kislányt, az anyukáját, aztán lett belőle, ami lett... Tudjátok. Most meghívtam a kislányát, hogy a színpadon velem énekeljen. Amit én hallottam tőle, azt mindenkinek hallania kell – írta a közösségi oldalán Fenyő Miklós.

A büszke édesanya, Szandi a Borsnak elárulta: az első sorban, korhű ruhában fog csápolni kislánya fellépésén.

– Hatalmas megtiszteltetés mindanynyiunk számára, hogy Miklós bátyám meghívta Blankát a koncertjére, amin ezúttal én magam is a közönség tagja leszek – mondta lapunknak Szandi, aki 12 éves kora óta szinte családtagnak tekinti Fenyő Miklóst.

Szandi az első sorban fog csápolni Blanka fellépésén © TV2

– Olyan, mintha a fogadott apukám lenne, ő pedig úgy viszonyul Blankához, mintha a nevelt unokája lenne. A lányom egyébként nagyon meghatódott, amikor Miki bátyám megkereste, hisz roppant megtisztelő ilyen fiatalon, ilyen nagy művésszel egy színpadon állni és duettezni. Szandi egyébként jobban izgul, mint saját fellépései előtt, mert Blankának a szombati Maszkabál lesz az első önálló, nagyszínpadi fellépése.

Ez is érdekelheti!

Ezt látni kell! Brutális izmai lettek Szandinak – videó

Szandi lánya rúdtánc közben is elképesztő - fotók

mark>

– Mi már többször is duetteztünk együtt, és több közös dalt is készítettünk, ám Blanka most először áll egyedül ilyen nagy színpadon. Persze közös számmal is készülnek Mikivel, de ez legyen meglepetés.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors