Féltucat boldogság: a Brangelina-gyerekek – sorozat, 3. rész

Álompár nélkül maradt Hollywood: Angelina Jolie kedden beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen. Sorozatunk összefoglalja szerelmük történetét.
Álompár nélkül maradt Hollywood: Angelina Jolie kedden beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen. Sorozatunk összefoglalja szerelmük történetét.

Nem mindennapi família a Pitt család: hat különböző nemzetiségû gyermek négy apától és négy anyától. A szeretet és a boldogság határtalannak tűnt, míg a hét elején bejelentett válásnál fel nem használták a gyerekeket a vádaskodáshoz. De hol kezdődött a gyermekáradat?

Angelinát mélyen megérintette a 2002-es Tomb Raider című film kambodzsai forgatási helyszíne: látva az ottani nyomort, világmegváltó gondolatai támadtak. Ha a világot nem is, egy kisfiút megmentett, tehát Angelinának már volt egy Kambodzsából adoptált gyermeke, amikor megismerte Brad Pittet. A most 15 éves Maddoxot Pitt sajátjaként nevelte.

A szivárvány család. Az apa állítólag nehezen viselte, hogy Jolie mindent megenged a gyerekeinek © Northfoto

Következő csemetéjük „érkezésekor”, 2005-ben már Brangelinaként futottak a szülők: de a hat hónaposan örökbe fogadott Zahara „jogos tulajdonosa” ismét egyedül Angelina lett. Pitt csak 2006-ban szánta rá magát, hogy törvényessé tegye gyermekeivel a kapcsolatot: ekkor ő is aláírta a hivatalos örökbefogadási papírokat, így a két gyermek felvehette a Jolie-Pitt vezetéknevet.

A szivárvány család ezután jelentette be: 2006 májusára érkezik közös lányuk, Shiloh Nouvel. A ma tízéves kislány babafotóiért a magazinok összesen 7,5 millió dollárt (2,1 milliárd forintot) fizettek, amit Brangelina arra használt, hogy elindítsa alapítványát. Shiloh volt egyébként az első sztárbébi, akinek két hónapos korában készített viaszmása bekerült Madame Tussaud panoptikumába.

Jolie és Pitt a Madame Tussaous Múzeumban, már elpakolták őket egymás mellől © Twitter

Angelina 2007-ben egy három­éves vietnami kisfiúba bolondult bele. A gyerek édesanyja Bradék ottléte alatt hunyt el, de elôtte még tudtak vele beszélni. A fiúnak együtt választottak új nevet: Pax Thient, ami békés eget jelent. Az utazás óta máris tagja a népes Jolie-Pitt családnak.

Még nem volt elég a gyerekzsivaj, így Angelina kezébe vette az irányítást: a 2008-as cannes-i filmfesztiválon már ha­talmas pocakkal vonult végig a vörös szőnyegen: az év júliusában megszületett fiú–lány ikerpárjuk. A Knoxról és Vivenne-ről készült babafotók árával nemcsak nővérüket körözték le, hanem a valaha volt összes babát: 14 millió dollárral (3,8 milliárd forinttal) gyarapították a Jolie–Pitt alapítványt.

© Northfoto

A külvilág idilli családot látott, a gyereksereget pedig a szerencse fiainak, lányainak tartotta. Ki gondolta volna, hogy a gyerekek miatt robban szét a család?

(Folytatjuk A láthatatlan válság című 4. résszel)

Pitt dührohama miatt válnak

Brad Pitt és fia, Maddox között vita tört ki a levegőben múlt héten, miközben a család repülőgéppel tartott haza Franciaországból – derült ki Pitték egyik közeli ismerősétől, aki azt állítja, hogy közvetlenül ez az esemény vezette Jolie-t a válókereset benyújtásához. A fiú állítólag azzal haragította magára apját, hogy anyja mellé állt a szülők közti vitában. Pitt dühösen Maddoxra támadt, de a Daily Mail forrása határozottan állítja, hogy a színész soha egy ujjal sem nyúlt a fiához, a bántalmazásról szóló hírek merő kitalációk.

Állítólag a színésznő ugrott Pitt és Maddox közé, de az még nem derült ki, hogy Pitt részeg volt-e ekkor.

Az apa a repülőn rátámadt Maddoxra. A franciaországi reptéren készült fotón még együtt láthatók, de Pitt hamarosan elviharzott © Northfoto

Egy másik jelentés szerint a filmsztár meglehetősen feldúltan viselkedett, üvöltözött, a földet érést követően pedig zavartan, összevissza beszélt a leszállópályán, miközben egy üzemanyag-szállító autóval próbálta meg elhagyni a helyszínt.

Az ügyet jelenleg Los Angeles gyermek- és családügyekkel foglalkozó szociális szervezete vizsgálja, a a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) pedig azt, szükség van-e az ügyben az intézkedésükre.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors