Feleségek luxuskivitelben: Nők is megkívánják Babettet

Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák. Rá­adásul a szexi milliomosfeleség nemcsak a férfiak, a nők fantáziáját is beindítja. Nem csoda, alakja kifogástalan, dús idomokkal áldotta meg a természet és a Viasat3 Feleségek lu­xuskivitelben cí­mű mű­sorában ezt jó né­hányszor meg­mutatta egy fa­latnyi bikiniben is. Ahogy a popsiriszálást is a bulikon. Babett tehát nem rejtegeti nőiességét, mégis zavarja, hogy sokan könnyű prédának tekintik.

– Egyszerűen nem értem ezt a rengeteg felajánlkozást. Harmincnyolc éves nő vagyok, aki ti­zenkét éve él házasságban, ráadásul gyerekünk is van, mégis elképesztő üzeneteket írogatnak az emberek – méltatlankodott a színésznő. – A férfiak már az első üzenetben fotókat küldenek magukról, és el akarnak hívni vacsorázni, a nők pedig konkrétan rákérdeznek, hogy vol­­tam-e már nővel, és érdekel-e a gyengébbik nem. Nem, nem érdekelnek a nők! Nem látják, hogy boldog családi életet élek?!

A színésznő nem válaszol az erotikus üzenetekre, csak bosszankodik miattuk

Babett, meglepetten tapasztalja, mekkorát fordult a világ: évekkel ezelőtt még udvariasan meghátráltak a férfiak, amikor közölte, hogy családja van.

– Olyan hirtelen jött ez a nagy érdeklődés, meg kell még szoknunk a férjemmel. Az extrém üzeneteket mindig megmutatom ne­ki, nagyokat nevet rajtuk. Egyébként egyikre sem válaszolok, törlöm őket. A kigyúrt férfiaknak ezennel üzenem: felesleges időpazarlás, amit csinálnak, nem bukom a kockákra. A személyiségbe és a tehetségbe tudok beleszeretni, nekem csak a férjem lé­tezik – magyarázta a Borsnak Babett.

Babára vágyik

A színésznőként dolgozó Babett lassan tizenhárom éve van férjnél. András ingatlanfejlesztőként dolgozik. Jelentsen ez bármit – így szólt az aranyköpés Babett bemutatkozó vi­deójában.

– Eleinte bizonygatnom kellett, hogy nem a pénze miatt vagyok Andrással. De az idő engem, minket igazolt. Boldogok vagyunk, olyannyira, hogy még a második gyermek gondolatát sem vetettem el teljesen. A férjem kora tart vissza egy kicsit, mert közel áll a hatvanhoz – árulta el a színésznő.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors