Felesége és lánya vigyáz Kóbor Jánosra

Az Omega 77 éves énekese a lábát sem tehette ki a házból a karantén alatt, Zsóka ugyanis szigorú ellenőrzés alatt tartotta férjét. Kóbor Jánosnak még a szemétkivitel is tilos volt.
Az Omega 77 éves énekese a lábát sem tehette ki a házból a karantén alatt, Zsóka ugyanis szigorú ellenőrzés alatt tartotta férjét. Kóbor Jánosnak még a szemétkivitel is tilos volt.

Elég nehéz volt összefogni a dolgokat, mert minden feladat rám hárult. A kényszerpihenő alatt senkit sem engedtem ki a házból, néha elmentem a kislányunkkal, Lénával sétálni egyet, s olykor engedélyeztem magamnak egy-egy futást, de ennyi. Mecky a küszöböt sem léphette át, neki még a szemétkivitel is tilos volt – kezdi lapunknak Kóbor János felesége, Zsóka, aki igyekezett biztonságban tudni a családját, s még az esélyét sem adta meg annak, hogy bármelyikük is elkapja a koronavírus-járványt.

Születésnapján is karanténban volt Kóbor János. Mostanában is csak ritkán hagyja el az otthonát © Saját

A nagyfiam és a nővérem lánya is az egészségügyben dolgozik, úgyhogy ők nap mint nap hatalmas veszélynek vannak kitéve. Én nem szerettem volna azon rettegni, hogy melyikünk fertőződik meg, úgyhogy azt láttam a legbiztonságosabbnak, ha bezárkózunk a törökbálinti otthonunkba. Látogatókat sem fogadtunk, csak mi magunk voltunk, amit bevallom őszintén, nagyon élveztem. Sokat beszélgettünk, játszottunk, kártyáztunk, főztünk, medencéztünk, úgyhogy egy pillanatra sem unatkoztunk, pláne Mecky, aki szinte végigdolgozta a karantént. Fellépni ugyan a mai napig nem jár, de a munka továbbra sem állt meg, hisz gőz­erővel dolgozik az Omega hamarosan megjelenő lemezén, a Testamentumon – taglalja a feleség, akinek kamaszlánya, Léna is nagyon élvezte az otthon töltött időt.

Ez is érdekelheti!

Kóbor János nem lép fel többé Benkő László nélkül

Kóbor János: Imádkozunk Benkő Laciért!

Vízirendőrök mentették meg az alvó Kóbor János életét

Ezt kérte a nagybeteg Somló Kóbor Jánostól

Minket még inkább összekovácsolt a karantén. Bár egyébként is sok időt töltünk együtt, de azt gondolom, hogy nekünk nagyon jót tett a pihenés. Léna kifejezetten élvezte, hogy mindnyájan otthon vagyunk, együtt vagyunk, ráadásul két rendhagyó születésnapot is ünnepeltünk. Lénáét és Meckyét. Mindkettőjüknek meglepetésbulit szerveztem, ami szerencsére nagyon jól sikerült, úgyhogy semmi okunk panaszra.