Faképnél hagyta az utcán bömbölő kisfiát Tápai Szabina – kiakadtak a nevelési módszerén

Tápai Szabina teljesen besokallt. A kétgyermekes édesanya bevallotta: sokszor nem bírja már idegekkel kisfia, Beni hisztijét, ezért volt, hogy kegyetlen módszerhez folyamodott, és otthagyta az utcán a síró gyermekét.

Noha az arra járóknak ez kicsit sem tetszett, és Kucsera Gábor felesége kapott is érte hideget-meleget, de Szabinát egyáltalán nem érdeklik a megjegyzések, szerinte ugyanis ez egy hatásos módszer gyermeke elhallgattatására.

Úgy kezdődött a hisztikorszak, hogy sétáltunk, éppen a boltból mentünk hazafelé. Kucsera Beni egyszer csak úgy gondolta, hogy ott mindenki előtt hátradobja magát. Én pedig fogtam magam, otthagytam, és továbbsétáltam– vallotta Várkonyi Andi Női titkok című műsorában a kétgyermekes édesanya, akinek sajátos nevelési módszerét sokan megszólták.

Mindenhonnan kaptam a megvető tekinteteket ott az utcán, hogy: milyen anya ez, otthagyja a gyerekét?! Viszont a kisfiam kapcsolt: ugyan sírva, de jött utánam, úgyhogy őt ezzel sikerült megfognom – magyarázza Tápai Szabina, aki a kislányát is faképnél hagyta már nevelő célzattal, Millánál viszont nem sokra ment ezzel.

A kislányomnál is próbáltam ugyanezt a módszert alkalmazni, de ő kitartóbb, nem hagyja magát. Ledobja magát a földre, és a kövön, vagy bárhol szétüti a fejét. Semmi nem hat rá, nem érdekli, ha továbbmegyek, ugyanúgy üvölt tovább.