Ezért váltott szőkére Liptai Claudia - fotók

Unta a régi arcát - árulta el a Borsnak. Platinaszőke frizurája mindenesetre teljesen megváltoztatta az arcát.
Unta a régi arcát - árulta el a Borsnak. Platinaszőke frizurája mindenesetre teljesen megváltoztatta az arcát.

Nagy bajban lesznek a fodrászok, Liptai Claudia ugyanis - mint megírtuk - megint új hajat vágatott. A műsorvezető sérója viszont etalon, ha más fazonnal jelenik meg a képernyőn, azonnal elindulnak a nők ugyanolyat vágatni.

Nos, Liptai azt mondja, évente szüksége van a megújulásra, idén egy platinaszőke, felnyírt fazonra váltott. A hét végi csokifesztiválon már így jelent meg a budai Várban, ahol szerelme, Pataki Ádám híres cukrászdáját képviselte.

© Fotók: Cser Dániel

– Az is az én egyéniségemhez passzol, hogy mindig máshogy nézek ki, kaméleon vagyok. Minden évben egyszerűen megunom magamat, és meg akarok újulni. Utoljára 16 éves koromban volt ilyen rövid hajam, ezért döntöttem úgy, hogy ez legyen. Mivel előtte barna volt, a plati­naszőke is adott volt – magyarázta Liptai, aki nemcsak belső késztetésből vágyik mindig az újra, hanem a munkája miatt is.

– A munkám is olyan, hogy adja magát, hogy kreatívabb legyek és változzak. Unom, hogy mindig ugyanazt az arcot lássam – folytatta a műsorvezető, aki a fodrászával közösen találta ki a változást.