Elhidegült egymástól az X-Faktor szerelmespárja

Elmérgesedett a viszony Muri Enikő és Káli Gergely között. Enikő szerint szakításuk oka a túl nagy korkülönbségben keresendő.
Elmérgesedett a viszony Muri Enikő és Káli Gergely között. Enikő szerint szakításuk oka a túl nagy korkülönbségben keresendő.
Néhány hete az X-Faktor aranytorkú, bájos versenyzője, Muri Enikő még arról mesélt a Borsnak, hogy az iskolapad hozta össze őket szerelmével, Káli Gergővel. Az énekesnő ugyanabban az iskolában volt elsőéves, ahol kedvese éppen végzős. Ám ahogy az iskolának, úgy a szerelemnek is vége lett.

– Ahogy befejeztük a sulit, egyre többet jött elő közöttünk a tizenkét évnyi korkülönbség. Én ugyanis csak húszéves vagyok, Gergő pedig harminckettő. Aztán egyre többször vitatkoztunk, már az egész pici dolgokon is képesek voltunk összekapni. Sokszor már találkozás előtt is azon gondolkodtam, milyen problémával fogunk szembesülni – árult el szakításáról néhány részletet Enikő, aki továbbjutott a legutóbbi X-Faktor fordulóból, ám egykori szerelme elvérzett a mentorok előtt. – Amikor már teljesen elmérgesedett a viszony, kértem, hogy beszéljük meg a dolgot, és arra jutottunk, hogy nem folytatjuk tovább – tette hozzá az RTL Klub tehetsége, aki azt is elmesélte, csak jót akar exének. – Azt kívánom, találja meg azt a korban hozzá illő lányt, akivel jobban megértik egymást. Még én sem léptem tovább, de igazából nincs is időm a fiúkra. Az X-Faktor ugyanis leköti minden energiámat – mondta Enikő.

DP

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors