Egyszer mindent ki kell próbálni - mondta a Barátok közt színésznője, miután olyat kapott be, amit nem sokan

Nagy Alexandra ezúttal chiliszószokat kóstolt, műsorvezető-társával, Tuka Nikivel. A páros remekül vette az akadályt, a színésznő pedig elárulta mi volt élete egyik legbizarrabb étele.

Nagy Alexandra ezúttal chiliszószokat kóstolt, műsorvezető-társával, Tuka Nikivel. A páros remekül vette az akadályt, a színésznő pedig elárulta mi volt élete egyik legbizarrabb étele.

Izzasztó pillanatokat tudhat maga mögött Nagy Alexandra és Tuka Niki, akik az RTL Klubon látható Édesítőben ezúttal chili szószokat kóstoltak. A színésznő rendkívül örült a kihívásnak, hiszen kedveli a csípős ízeket.

„Alapvetően nincs bajom a pikánsabb ételekkel, mivel Ázsiában többször jártam, még inkább nyitott vagyok erre az ízvilágra. Igaz ott olyan dolgot is megkóstoltam, amit ma már nem tennék” – tette hozzá Alexandra, aki ázsiai útja során megkóstolta az egyik helyi specialitást is.

Egyszer mindent ki kell próbálni az életben, így amikor ott jártam én is megkóstoltam az egyik specialitásuk, a sült bogarat. Szivacsos volt az állaga, finomnak semmi esetre se mondanám. Szerencse, hogy sok olaj volt rajta, mert így könnyebben csúszott le” – vallotta be a színésznő, akinek műsorvezetőtársa a bogarakat biztosan nem vállalná be, sőt a chilivel is megküzdött.

„Szinte mindegyik chili után levert a víz, de különösen a chilibe mártott csoki fogott ki mindkettőnkön. Alex jobban bírja ezt a pikáns ízvilágot, az egyik chiliszósz annyira tetszett neki, hogy egyenesen kanalazta. A versenyünk azért sikerült döntetlenre kihozni, igyekeztem méltó ellenfél lenni ebben a kihívásban is, még ha chili nem is tartozik a kedvenceim közé” – mondta Tuka Niki.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors