Egyéjszakás kalandok boldogítják Gesztesit

Újra papi csuhát ölt magára a színpadon Gesztesi Károly. Még szerencse, hogy az említett ruha rajta lesz a Robin Hood musicalben, mert Gesztesi alsógatya nélkül énekel és riogatja színésztársait.
Újra papi csuhát ölt magára a színpadon Gesztesi Károly. Még szerencse, hogy az említett ruha rajta lesz a Robin Hood musicalben, mert Gesztesi alsógatya nélkül énekel és riogatja színésztársait.
Gesztesi Károly visszatér a színpadra Robin Hood Tuck barátjának szerepében. Nagyon élvezi a munkát, hiszen sok tekintetben önmagát alakítja.

– Tuck hedonista fickó. Imádja a bort és a pálinkát. Akárcsak én. Igaz, neki hatalmas hasa van, én sokat fogytam, szeretnék jól kinézni. A kislányom is mondta már: papa nagy a pocakod. Ideje volt fogyóznom és edzenem – mondja Gesztesi, aki megújult testét szívesen mutogatja. Olyannyira, hogy nem is öltözik túl egy-egy alkalomra.

– Igazság szerint melegem van a csuhában, és nem szoktam alsónadrágot venni alá. Engem ez csöppet sem zavar, nem vagyok szégyellős fiú, otthon is gyakran meztelen vagyok. Persze csak ha egyedül vagyok vagy épp nőtársasággal. A gyerekek előtt nem nudizom – sztorizott nevetve Gesztesi, aki pontosan tisztában van azzal, hogy kollégái összesúgnak a háta mögött fura szokása miatt.

– A Robin Hoodban az alkotók, Szomor György és Miklós Tibor mellett olyan partnerekkel dolgozom együtt, mint Andrádi Zsanett, Kovács Áron, Forgács Péter, Hajdu István. Steve-vel jó barátok vagyunk, és már többször megpróbált kibabrálni velem azzal, hogy előadás közben, míg én vadul énekeltem, hátulról fel akarta húzni a csuhámat. Elég kényelmetlen helyzet volt. Azt hiszem, lett volna nagy meglepetés, ha több száz néző előtt kikandikált volna az, aminek nem illik.

A kérdés csak az, hogy ha a közönség már nem is, de akad-e valaki, aki közelről is szemügyre veheti mostanság Gesztesi említett testrészét.

– Nincs, és nem is kell komoly kapcsolat. Panka lányom úgyis elmar mindenkit mellőlem. Õ olyan szűrő, hogy azon nem megy át akárki. Ismerkedni úton-útfélen lehet, de nem leszek könnyen szerelmes, nem érintenek mélyebben ezek a randik. Így aztán csak egy vagy kétéjszakás kalandjaim vannak, de most elsősorban a munkámnak élek – vallotta be Gesztesi.
Munkatársunktól