Egyáltalán nem tudott főzni a verseny előtt Gáspár Evelin

Gáspár elvelin lenyűgözte menüsorával a zsűrit a MasterChef VIP 2 döntőjében, amivel sikerült kivívnia a végső győzelmet.
Gáspár elvelin lenyűgözte menüsorával a zsűrit a MasterChef VIP 2 döntőjében, amivel sikerült kivívnia a végső győzelmet.

Evelin meglepetten fogadta a hírt, hogy felkérték a MasterChef VIP 2 című főzőversenyben való szereplésre. Azt mondja ugyanis, hogy a verseny előtt egyáltalán nem volt tapasztalata főzés terén: ezért is kérte meg édesanyját, hogy tanítsa meg az alapokra.

Szerintem a szerkesztők meg voltak győződve arról, hogy Gáspár Bea lányaként jó lehetek a konyhában, hiszen csak ragadt rám valami mellette. Nos, én közöltem velük, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetnek, mert olyan messze állok a főzéstől, mint Makó Jeruzsálemtőlnyilatkozta a Ripostnak a TV2 gasztrorealityjének győztese, aki azután mondott igent a felkérésre, hogy édesanyja közölte: eszébe se jusson vállalni a kamerák előtti főzést.

© tv2

Ez is érdekelheti!

Gáspár Evelin: Sosem mondták a pasik, hogy szép lennék

Hiába vagyok 26 éves, anyukám a mai napig kiszolgál – Gáspár Evelin büszke Beára

Gáspár Evelin elárulta a titkát: futással és teniszezéssel fogy

Anyu kiakadt, vagyis egyáltalán nem akarta, hogy elinduljak a versenyen. Attól tartott, hogy lejáratom őt, hiszen tisztában volt a képességeimmel, vagyis inkább annak teljes hiányával. Annyira ellenállt, hogy én már csak azért is igent mondtam. Mindössze egyetlen hétvégén tudtam készülni a versenyre, de az is rosszul sült el, mert nagyon összevesztünk a konyhában. Végül egy cukrász barátnőmmel vettük át az alapokat pár óra alatt. Gyakorlatilag némi elméleti tudással és nulla gyakorlattal álltam oda a pult mögé az első forgatási napon – emlékezett vissza Evelin, akit mindvégig a dac hajtott a MasterChef VIP 2 forgatásai alatt.

Nagyon meg akartam mutatni anyámnak, hogy egyáltalán nincs igaza! Az volt az elsődleges célom, hogy rácáfoljak a jóslatára, miszerint maximum két adásban leszek benne, mielőtt kiesek. A család többi tagja többet nézett ki belőlem, ők nagylelkűen háromadásnyi bizalmat szavaztak nekem, és ezzel ha nem is tudatosan, de adták alám a lovat – mosolyodott el kajánul Evelin, akiben először akkor merült fel, hogy esélyes lehet a győzelemre, amikor bejutott a legjobb hat sztárszakács közé.