Egészsége miatt vált nagyobb mellre Köllő Babett

Újabb plasztikai műtétre szánta rá magát Köllő Babett: egy mérettel nagyobb szilikont tetet a mellébe. Ez nemcsak a vonzóbb külsőt szolgálja, az egészségét is védi.
Újabb plasztikai műtétre szánta rá magát Köllő Babett: egy mérettel nagyobb szilikont tetet a mellébe. Ez nemcsak a vonzóbb külsőt szolgálja, az egészségét is védi.

Igazi vagy műmell? A vélemények erősen megoszlanak még a hölgyek között is, de tagadhatatlan, hogy a sokak számára plusz önbizalmat nyújtó plasztikai beavatkozással kapcsolatban különböző tévhitek keringenek. Sokan úgy gondol­ják, egy szilikonmell élethosszig tart, és a költséges műtét után már csak élvezni kell a dúsabb látványt és az elismerő pillantásokat. Ezeket a tévhiteket szeretné eloszlatni Köllő Babett, aki hamarosan újabb mellplasztikára vállalkozik.

Eddig sem lehetett panasz a domborulataira © Czerkl Gábor

– Már tavaly gondolkodtam rajta, mert már több mint tíz éve, hogy az egyik legkisebb méretű implantátumot berakattam egy plasztikai sebésszel. Úgy éreztem, kell egy kis plusz, hogy meg tudjam élni a nőiességemet – meséli a luxusfeleség. – Nem akartam irreálisan nagy melleket, mert úgy gondolom, nincs gond a plasztikai vagy szépészeti műtétekkel, ha nem lesz tőlük mű­anyag az ember. Második alkalommal mindig egy mérettel nagyobbat javasolnak az orvosok, mert az életkor előrehaladtával és a szüléssel megereszkedtek kissé a melleim. Azért is praktikus, mert így nemcsak na­gyobb, hanem feszesebb is lesz a kebel. Dr. Molnár Miklós végzi el rajtam a műtétet a hónap vége felé. Még a színházi évad kezdete előtt szerettem volna túlesni a műtéten, szerencsére ilyenkor alig két hét a lábadozás, hiszen már nem ismeretlen a test számára a szilikon.

Egy számmal nagyobb lesz az új implantátum © Instagram

Babett a műtéttel nemcsak az önbizalmát növeli, az egészségét is védi, és a beavatkozás kapcsán nőtársaiért is szeretne tenni.

– Az orvosomtól megdöbbenve hallottam, hogy a szilikonmellel élő nők nagy része nem megy el az éves szűrővizsgálatra, ezért minden lehetséges platformon fel akarom hívni a figyelmet a szűrés fontosságára. Tíz-tizenkét évente amúgy is fokozottan ajánlott kicserélni az implantátumokat, a bennük lévő töltőanyag ugyanis nagyon súlyos egészségkárosodást okozhat – magyarázza Babett.