Dzsudzsák az ország popsijával bulizott

A magyar válogatott csapatkapitánya a pályán kívül is sztár: vasárnap éjjel Dzsudzsák Balázs az „ország fenekével”, Edinával partizott a Forma–1-es sztárok buliján.
A magyar válogatott csapatkapitánya a pályán kívül is sztár: vasárnap éjjel Dzsudzsák Balázs az „ország fenekével”, Edinával partizott a Forma–1-es sztárok buliján.

Csinos fiatal lányok tucatjai gyűltek össze a Buddha-Bar hotelben vasárnap este, hogy a pilótákkal együtt ünnepeljenek a Forma–1 Magyar Nagydíj után. Amíg a többség a pilótákat próbálta meg rávenni egy közös fotózásra, addig a magyar fociválogatott kapitánya, Dzsudzsák Balázs felhőtlenül szórakozott a VIP-szektorban. Mivel fotósokat és újságírókat nem engedtek be az elzárt részbe, senkinek nem kellett attól tartania, hogy magyarázkodásra okot adó helyzetbe kerül. Így mindenki önmagát adhatta. Egy ott dolgozó lány elmondása szerint a sztárfocista is így tett: egész este oldott hangulatban mulatott egy nagyobb társasággal. A csinos lányok sem kerülték el a figyelmét, akik közül eggyel különösen meghitt perceket töltött együtt. Erről egy ott dolgozó másik lány beszélt a Borsnak.

– Nekünk úgy tűnt, már ismerhetik egymást az Edina nevű lánnyal, akivel egy vidékről származnak – mesélte informátorunk. – Állítólag még az Eb ideje alatt ismerkedtek meg, de csak azt követően, Budapesten, egy buliban találkoztak először személyesen. Balázs este tizenegy körül érkezett, két-három órát tölthettek együtt, mert a focista utána továbbállt – magyarázta forrásunk, aki egy képet is küldött Balázsról és a lányról.

Edina, amikor a legelônyösebb oldalát mutatja

Jóllehet, a vasárnap esti buliról sok fotó felkerült a közösségi oldalra, olyanok is tucatszám, amelyeken Dzsudzsák Balázs csinos hölgyek társaságában szerepel, ez a kép merőben más. Edina elegánsan, alkarral támaszkodik a magyar válogatott kapitányának vállára, véletlenül sem néz a kamerába, számára Balázs közelsége látszólag természetes, kapcsolatuk szemmel láthatóan bizalmas.

A modell hatalmas szívek és csókok kíséretében tette köz­zé a fotót, amelyhez csak annyit írt: Dzsudzsi.

Árulkodó jelek: szívecskékkel és csókocskákkal díszitve tette közzé a közös szelfit a dögös modell © Facebook

Edinát már ismerhetik olvasóink. Mint márciusban megírtuk, „az ország feneke” tízmilliót is érhet, ugyanis számos klipben, tévéműsorban megmutathatta már magát. Megkeresésünkre most szűkszavúan reagált, azonban arra ügyelt, hogy a vasárnap esti buliról és társaságáról ne áruljon el túl sokat.

– Való igaz, ott voltam este, és Balázzsal is láthattak együtt, de ebben nincs semmi különleges – mondta Edina, majd hozzátette: több kérdésre ez ügyben nem szeretne válaszolni.

A Bursaspor légiósát is megpróbáltuk elérni, de lapzártánkig nem jártunk sikerrel.

Minden celeb az afterpartin lazított

Nemzetközi és hazai sztárok, őrült hangulat, exkluzív környezet, gyönyörű lányok. A hét végi 31. Formula–1 Magyar Nagydíj után két helyen is összefuthattak a szerencsések bulizó hírességekkel.

– A barátnőmmel, Sydney van den Bosch-sal együtt mentem a Buddha-Bárba. Nagyon élveztük a partit, de egy idő után lementünk a VIP-emeletről a többi vendégnek fenntartott Silver terembe, mert fent iszonyatos káosz volt – mesélte Kárpáti Rebeka.

#szeretlektiteket #formula1afterparty

Rebeka Kárpáti (@rebekarpati) által közzétett fénykép,

Elsőként a Miss Europe Continental 2016 tavalyi és idei dobogós lányai érkeztek az ötödik kerületi szórakozóhelyre, köztük az idei királynő, Polgár Dotti. A lányok kicsit csalódottak voltak, amikor kiderült, hogy egyedül Dotti mehet fel a VIP- részlegbe. Ő azonban nem volt oda a partizásért, nem sokkal a kötelező protokoll végeztével távozott.

Ennek ellenére nem volt hiány a sztárokból, akik a délutáni futam után már nagyon vágytak a lazításra. Nico Hülkenberg német pilóta elégedetlen volt a Hungaroringen elért eredményével, de estére már láthatóan visszatért a jókedve: az italpultnál lazult Sainz-szel, Gutierrezzel és Perezzel. A hoszteszlányok ezer forintos órabérért egész éjjel szórakoztatták a hírességeket.

Lewis Hamilton Palvin Barbarával a budai Symbolban szórakozott Rosberg, Sutil, Räikkönen és Massa társaságában, a dj-pult mögött a volt Forma–1-es pilóta, Giancarlo Fisichella állt. A magyar szupermodell és Hamilton ügyelt arra, hogy a nyilvánosság előtt csak külön mutatkozzon, amivel csak táplálta a pletykát: több van közöttük, mint barátság.