Durván megsértették Tápai Szabinát

Egy pillanatra megállt a kés a levegőben, amikor Szijj Norbert azt mondta az egykori kézilabdázó Tápai Szabinának, hogy nem ismeri el, mint sportolót. Az edző sértésnek vette a kijelentését.
Egy pillanatra megállt a kés a levegőben, amikor Szijj Norbert azt mondta az egykori kézilabdázó Tápai Szabinának, hogy nem ismeri el, mint sportolót. Az edző sértésnek vette a kijelentését.

A Fuss, család, fuss! adásai alatt kemény fizikai és szellemi megterhelésnek vannak kitéve a versenyzők. Sokszor elég egyetlen kétértelmű kijelentés ahhoz, hogy valakinél elszakadjon a cérna.

– Már a hét elején feltűnt, hogy a Szijj család a verseny közben mindenre figyel, Palik Lacira, a bíróra, a többi csapat edzőjére, csak éppen arra nem, ami a dolguk lenne: a saját edzőjükre és a futamukra. Hamar kiderült, hogy könnyen meg lehet őket za­varni, úgyhogy részemről tudatos volt egyfajta pszichikai hadviselés főleg azok után, hogy láttuk, Ga­bikával, az én csapatom legújabb tagjával nehezebb dolgunk van, mint ahogy azt az első versenynapon gondoltuk – idézte fel a történéseket a Borsnak Tápai Szabina.

A tét a játékban maradás volt Tápai Szabina családjának, Lő­cziéknek és Szijjéknak, akiket Gelencsér Tímea vett a szárnyai alá. Így a feszültség már ezáltal is megalapozott volt, de ezt to­vább fokozta Szabina lelkesítő és egyben felhergelő beszéde, ami megsértette Szijj Norbit.

Ez a futam azért ment el, mert mi rontottunk, nem azért, mert ők jobbak, ezt a pontot odaadtuk, ne legyen többé ilyen!Majd egy másik futam után: – azt hitte, hogy majd ő, a kis hülye… – harapja el a mondat végét az adásban Tápai Szabina, amivel olyan szinten gyalogolt bele Norbi lelkébe, hogy a sértett fél még órákon át ezen problémázott.

– Sportszerűtlen és ed­zőhőz nem méltó viselkedés volt – jegyezte meg Norbi Szabina felé, aki döbbenten hallgatta, hogy több­éves sportolói tapasztalatát véleményezték. Majd a fiú a versenyt követő estén, Lőcziék kerítésénél szópárbajozott tovább a kétgyermekes édesanyával.

– A másik három edzőtől, akit tényleg sportolónak tartok – csípett oda durván a kopasz fiú. De Szabinát sem kellett félteni, hamar jött a válasz: – Bocsáss meg, te hol sportolsz? Kicsit most megsértettél, ha te az én sportolói karrierembe bele mersz szólni, akkor viszont elég tanulatlan vagy. A Bors azt kérdezte az egykori Év sportolójától, hogy utólag hogyan minősíti az eseményeket.

– Szerdán eldőlt, hogy mi versenyzünk velük a játékban maradásért, és nagyon nem szerettem volna párbajozni egy idegen családdal. Így valóban a pálya szélén kicsit erősebben fogalmaztam, és látványosabban gyúrtam fel a versenyre a fiaimat. Teszem hozzá, hogy az efféle ugratások, odamondogatások a többiekkel, versenyzőkkel és edzőkkel mindennaposak a Fuss, család, fuss! eleje óta, senki nem vette még sértésnek a másiktól. Norbi úgy tűnik, ezt nehezen kezelte. Én szerettem volna megbeszélni, hogy mi is a problémája, bocsánatot is kértem tőle kamerák előtt és azokon kívül is, ha megbántottam, de ahelyett, hogy rendeztük volna a dolgot, az hangzott el, amit a nézők is láthatnak majd – mesélte Szabina, akit az adásban hagyott faképnél Norbi, és a vitát nem megbeszélve inkább hátat fordított a kézisnek.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors