Dubaji sejk tartja el Dopemant

Méregdrága órákkal halmozza el és luxusban tartja a rappert, mivel ő a fia kedvenc énekese.
Méregdrága órákkal halmozza el és luxusban tartja a rappert, mivel ő a fia kedvenc énekese.

Mesébe illő történet szereplője lett a nyolcadik kerület fenegyereke. Egyszer csak a csillogásról híres Dubajból kapott meghívást. Hogy hogyan került képbe Dope? Úgy, hogy a sejk kisfia imádja a rapzenét. Magyarországi iskolás évei alatt pedig Pityinger Laci lett a kedvenc előadója.

– Most épp itt vagyok a világ tetején. Szó szerint, ugyanis éppen 848 méter magasban állok egy felhőkarcolóban – kezdte a helyszíni tudósítását Dopeman.

– Kaptam magam mellé egy asszisztenst, vele járkálok a városban. Ő nem csak mindent megmutat, de mindent meg is vesz nekem, amit csak akarok. Kaptam kis zsebpénzt ugyan, de így egyáltalán nem kell költenem. Amúgy itt annyiba kerül egy pohár ital, mint egy teljes ebéd. Tulajdonképpen szállodáról szállodára mozgatnak, mert tudják, hogy nem szeretek vezetni. Érkezésemkor kaptam egy Breitling karórát, de amikor megyek haza, akkor egy Rolexet is kapok. Gázsi egyébként nem jár, mert az sértésnek számít az itteni szokások szerint. Ide az előadók nem fizetésért jönnek, Snoop Dogg és Dr. Dre is ingyen jön, meghívásos alapon. Egyébként már őket is vendégül látta ez a család – tartott élménybeszámolót az élet habos oldaláról a rapper, aki annyira jól érzi magát a paradicsomi körülmények között, hogy az már so­kaknak csípi is a szemét.

– Boldog vagyok, hogy itt lehetek! Ráadásul addig maradok, ameddig akarok, de muszáj lesz valamikor hazamennem, mert otthon is szükség van rám. Szeretném ezt az élményt megosztani mindenkivel, de nyilván nem örül velem mindenki. Jó öreg magyar szokás szerint sokan már küldenék rám a NAV-ot. De küldjék, én meg átirányítom őket a sejkhez. Most mit csináljak, ha kihozattak? – tette fel a költői kérdést a magát Magyarország Rémálmának aposztrofáló Pityinger László.