Drága válás volt – A Star Wars sztárjának fél vagyonát elvitte a neje

Két és fél évnyi jogi küzdelem után lezárult a 49 éves skót színész, Ewan McGregor és 53 éves felesége, Eve Mavrakis válása. Ewan és Eve 1995 óta voltak házasok, négy közös lányuk van: Clara (24), Jamyan (19), Esther (18), és Anouk (9).

2013-ban még együtt. Idén lezárult Ewan válása. Elment a fele vagyona és a jövőben havi 15 millió forintnyi dollárt fizethet ex-nejének © AFP

A pár 2017 októberében jelentette be, hogy különmentek, és a színész 2018 januárjában töltötte ki a válási papírokat.

Ewan és Eve elfelezi mind azt a vagyont, és bevételt, amit a házasságuk alatt szereztek, köztük a színész filmgázsijait is, melyeket többek között négy Csillagok Háborúja, az Angyalok és Démonok, a Moulin Rouge, és a Kecskebűvölők után tehetett zsebre.

Eve megkapta a 6,62 millió dolláros, mintegy 2 milliárd forintot érő Los Angeles-i házukat, ékszereket, bankszámlákat, öt autót és számos motorkerékpárt. Ezen kívül készpénzben átvehetett 147 millió forintnyi dollárt.

A színésznek a továbbiakban havi 4,4 millió forintnyi dollárt kell átutalni gyermektartásra, havi 10,5 milliót forintnyi dollárt pedig asszonytartásra.

McGregornak ezen kívül még azt is el kell viselnie, hogy legidősebb lánya utálja új barátnőjét, a 35 éves Mary Elizabeth Winstead-et.

A 24 éves Clara például az Instagramon egy darab szemétnek hívta apja szerelmét.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors