Döbbenet, kivel hozták össze Istenes Bencét

Igaz ez vagy csak kitaláció? A pletykák szerint Istenes Bence ismét egy villalakóra vetette ki a hálóját. Erről állítólagos szeretője, VV Dorka is hallott már, de mindketten tagadnak.
Igaz ez vagy csak kitaláció? A pletykák szerint Istenes Bence ismét egy villalakóra vetette ki a hálóját. Erről állítólagos szeretője, VV Dorka is hallott már, de mindketten tagadnak.

Újabb nőügybe próbálják belekeverni Istenes Bencét. Az RTL Klubból kiszivárgó pletykák szerint a ValóVilág műsorvezetője VV Dorkával került közelebbi kapcsolatba.

– A VV döntő utáni VIP-bulin Dorka erősen rámozdult Bencére. Nagyon szeretne elhelyezkedni a csatornánál, és valakik azt rebesgették ne­-ki, hogy így sikeresebb lehet. Állítólag együtt mentek ha­za, és csók is volt – mondta a neve elhallgatását kérő informátorunk, aki a bulin is részt vett, s állítja, az események szem- és fültanúja volt.

Mindezt az egyik érintett, Dorka is megerősítette – már ami a pletyka felröppenését illeti. – Én is hallottam a pletykáról, ráadásul elég sok helyről – mondta a Borsnak Dorka. – Abszolút nem történt köztünk semmi. Nem tudom, miért kreál­ták ezt a történetet. A záróbulin beszélgettünk, ez igaz, megittunk egy piát is, de csakugyan nem történt köztünk semmi – magyarázta Dorka, aki hozzátette: azért is kellemetlen ez neki, mert Zsolt óta új párja van.

Szavait az RTL Klub műsorvezetője, Bence is megerősítette, cáfolva a pletykát. „Semmi közünk egymáshoz! Az egyetlen alkalom, amikor egy helyen láthattak bennünket, az több mint egy hónapja volt a VV-finálét követő stábbulin. Azóta nem beszéltünk és nem is találkoztunk, még a számát sem tudom Dorkának. Így a továbbiakban nem kívánok a témáról semmit sem mondani, mert nincs is mit” – tudatta megkeresésünkre rövid írásos válaszában.

© Fotó: RTL Klub

Mindenesetre hozzátesszük, korábban is akadt már eset, hogy Bence olyan kapcsolatba keveredett, amit csak a másik fél vállalt volna a nyilvánosság előtt. VV Zsófia állítólag akkor került szorosabb kapcsolatba a műsorvezetővel, amikor Bence éppen VV Anikóval „járt”.

Bence volt szerelmeit lajstromba véve azt is kijelenthetjük: az RTL Klub castingosztálya a sármos műsorvezető keze alá dolgozik, hiszen exei többsége a csatorna valamelyik műsorában tűnt fel. A teljesség igénye nélkül: Ková­csovics Fruzsina, VV Anikó, Csobot Adél és a már említett VV Zsófika.