Dér Heni újra rázza a popsit, és van, akinek ez nagyon nem tetszik!

Alaposan megosztja rajongóit Dér Heni új dala és videóklipje. Míg sokan dicsőí­tik, addig mások lehúzzák, amiért túl sokat mutat magából.
Alaposan megosztja rajongóit Dér Heni új dala és videóklipje. Míg sokan dicsőí­tik, addig mások lehúzzák, amiért túl sokat mutat magából.

Új klipet forgatott Dér Heni, aki Giajjal állt össze a Tedd fel című szám kedvéért. A szöveg is eléggé melegre sikerült, ám még forróbbak azok a szerkók, amit az énekesnő a klipben visel. A szettek közül az egyik ugyanis szinte az egész fenekét csupaszon hagyja, míg egy másik parányi bugyi nem sokat bíz a nézők fantáziájára.
A 34 éves énekesnő produkciója legtöbb rajongójának tetszik.

– Provokatív, szókimondó, de ütős... olyan Henis – írja az egyikük. – Nagyon jó lett a kliped,Heni!Gratulálok! S az is szép teljesítmény, hogy ezt a videót két óra alatt már több mint 13 000-en tekintették meg – áll egy másik kom­mentben.

De akadnak olyan vélemények is, amelyek szerint Heninek sem a rappelés, sem a kihívó ruhák nem állnak jól.

A nadrág, ami a fenekénél nyitott, nem egy szokványos ruhadarab. Ezt is kritizálták a kommentelők

– Nagyon szeretem a munkádat, de sajnos ez szerintem nagyon gáz. Azok a ruhák, mintha prosti lennél. A szöveg trágár kifejezéseket tartalmaz. Miért kell ilyen ruhákat felvenni egy klipbe?! Nem ettől lesz jó egy klip – írta egy másik követője.

Azt, hogy mit szól a kritikákhoz Heni, nem tudjuk, de az tény, hogy jól viseli, mert a negatív, lehúzó véleményeket – a legtöbb hírességgel ellentétben – ő nem törli a hivatalos Facebook-oldaláról.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors