Dér Heni: Jöhet a baba!

A tévé előtt ülve látta meg. Másnap ráírt a fiúra. A második randin összeköltöztek, s ma már  babát tervez párjával Dér Heni. Az énekesnő biztos benne, hogy ezúttal a nagy őt találta meg Bakos Gergő személyében.
A tévé előtt ülve látta meg. Másnap ráírt a fiúra. A második randin összeköltöztek, s ma már  babát tervez párjával Dér Heni. Az énekesnő biztos benne, hogy ezúttal a nagy őt találta meg Bakos Gergő személyében.

Mindenki keresi a szerelmet, a másik felét, és ki előbb, ki utóbb meg is találja. Dér Henivel sem történt ez másképp. A csinos énekesnő hosszú szingliéveinek ugyanis nemrég vége szakadt, és újra rátalált a feltétel nélküli boldogság. Heni és párja, Bakos Gergő villámléptekkel haladnak: pár hét után összeköltöztek, és annak is örülnének, ha bővülne a család.

– Tavaly, egy forró nyári napon épp otthon tettem-vettem, amikor megláttam Gerit egy főzőműsorban. Furcsa érzés kerített hatalmába. Másnap már direkt odakapcsoltam a tévét, és vártam, hogy kiírják a nevét, hogy ráírhassak a közösségi oldalán. Ezerből egy pasi mer rám írni, úgyhogy szégyen-nem szégyen, megadtam a kezdő löketet, és egy sablon dumával gratuláltam neki az eredményeiért. De nem bántam, mert öt perc múlva már jött is a válasz. Már az első találkozásnál éreztem, hogy ez komoly lesz, és nem csaltak a női megérzéseim. A második randitól gyakorlatilag együtt is élünk Gerivel – árulta el az énekesnő, aki „borsó meg a héja”-ként jellemezte magukat.

Bakos Gergő már nyilvános eseményekre is elkíséri kedvesét © Ripost/Sulyók Zoltán

A boldogság kijárt már Heninek, aki ex-vőlegényével, Vincze Gáborral való szakítása óta nem találta a párját. Éveket töltött egyedül, olykor már azon merengve, lehet, neki a sors az egyedüllétet szánta, és inkább a munkában kap sikereket.

– Hosszú évek és az egyedüllét után azt gondolom, végre megtaláltam azt a férfit, akivel megöregednék. Nagyon sokat ismerkedtem, próbálkoztam, csalódtam, de most sínen vagyok. Geri végre egy határozott férfi, akit nem eszek meg reggelire, de nem is nyomja le a torkomon az akaratát. A munkámból adódó állandó pörgés után olyan megértést, nyugalmat és szeretetet ad otthon, amire mindig is vágytam – mesélte csillogó szemekkel az énekesnő, akivel munkatársunk a Fitness Wellness Award Gálán beszélgetett, ahol Heni még díjat is kapott. Heni csakúgy sugárzott a boldogságtól, és lapunknak elmesélte, maga is meglepődött, milyen merész lépéseket hoz ki belőle új párja, aki felbomlott jegyessége óta az első, akivel nyilvánosan megjelent.

Találkozásukat pedig nem gondolja a véletlen művének. Heni meggyőződése, hogy két nagymamája összefogott odafenn, hogy unokájuk végre megtalálja az igazit, akivel végre családot alapíthat.

– Két év alatt elveszítettem mindkét nagymamámat, akiknek az utolsó kívánsága az volt, hogy táncolhassanak az esküvőmön, és karukban tarthassák a dédunokájukat. Mondtam nekik, hogy tartsanak ki, igyekszem! De nem várták meg – csuklott el egy pillanatra Heni hangja. Azt hiszem, mamáék megelégelték a kudarcaimat, és összefogtak. Azt mondták, ha már nem lehetnek itt, akkor odafentről szeretnék követni a boldogságomat. Hiszem, hogy ők küldték nekem Gerit – mondta Heni, aki szerelmében nem csak a párját, gyermeke édesapját is látja.

– Tudom, hogy szinte még friss ez a kapcsolat, de van úgy, hogy minden olyan magától értetődő. Én már tíz éve is azt mondtam, ha jönne a baba, én boldog lennék, és gond nélkül átrendezném az életemet, Gerivel pedig ez most már teljesen egyértelmű. Bármikor jöhet a babánk!

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors