Demcsák Zsuzsa: Jön a férjem

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa. A tévés elmondta, hogy mikor találkozhat újra indiai férjével, akivel addig az interneten keresztül beszélget.
Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa. A tévés elmondta, hogy mikor találkozhat újra indiai férjével, akivel addig az interneten keresztül beszélget.

Hamarosan újra karjába zárhatja egymást Demcsák Zsuzsa és férje. A műsorvezetőnő az utóbbi napokban visszavonult, csak a gyerekeivel foglalkozott. A negyvenéves, kétgyerekes édesanya rendkívül pozitívan néz a jövőbe, és úgy tűnik, hogy a távolság csak tovább erősítette benne a szerelmet. Áradozva beszélt a férfiról, akit még március ismert meg a TV2 Ázsia Expressz forgatásán, s ott férjhez is ment hozzá, de a hivatalos szertartásra, papírokra még várniuk kell.

– Krishan rendkívül sokat tudott a kultúránkról. A videóbeszélgetéseink alatt sokat tanult már magyarul és én is hindiül. Az első szó, amit a párom megtanult magyarul, az az anya volt. Mindig hallotta, amikor a beszélgetéseink alatt a gyerekeim szólítgattak. A Ka­zinczy-féle nyelvújításról is rengeteget tudott, a második szava a legszebb magyar szó, a gyöngy volt, a harmadik pedig a szeretlek. An­golul kommunikálunk, de szeretnénk minél többet megtanulni a másik nyelvéről. Öt nyelven beszélek, úgy érzem, egy hatodik se jelentene kihivást – mesélte a Borsnak Zsuzsa, aki meg­erősítette nekünk, hogy a férje hamarosan Ma­gyar­országra érkezik.

Demcsák Zsuzsa úgy érzi, hogy végre egy olyan férfit talált, akire felnézhet

– Ez az első perctől kezdve egyértelmű volt, hiszen a gyermekeim és a munkám miatt nem tudnék költözni. A hónap végén befejezi a munkáját, utána már bármikor érkezhet, mi­után minden adminisztrációs feladatot elvégzett. Nagyon várom, hogy újra lássam. Egy olyan intelligens férfi, akitől csak tanulni tudok, felnézek rá, amire már nagyon régóta szükségem volt. Azt szokta mondani, hogy az egész világ egy nagy család, ahol mindannyian egyek vagyunk, teljesen mindegy ki, honnan származik.