Demcsák Zsuzsa ismert politikussal bukott le

Mit keresett este Demcsák Zsuzsa a János-hegyen egy politikus társaságában? Az ismert tévés volt férje erről számolt be részletesen a bíróságon, majd a Borsnak.
Mit keresett este Demcsák Zsuzsa a János-hegyen egy politikus társaságában? Az ismert tévés volt férje erről számolt be részletesen a bíróságon, majd a Borsnak.

Az eddig megjelent hírekkel ellentétben Demcsák Zsuzsától akkori férje, József akart válni éveken át hűtlenkedései miatt, de állítása szerint volt felesége gyermekeikkel tartotta sakkban. Demcsák volt férje már a bíróságon is beszélt erről abban az ügyben, amely a volt felesége feljelentése alapján indult ellene lopás és súlyos testi sértés vádjával. A Borsnak most részletesen is beszámolt az első esetről, amely után úgy gondolta, külön folytatja életét.

– Hat évvel ezelőtt Romániá­ból tartottam haza, de hiába hívtam Zsuzsát, nem értem el. Amikor hazaértem, annak az autónak a nyomkövetője, amit akkoriban ő használt, azt mutatta, hogy a János-hegyen van. Nem értettem, mi történhetett, és mivel hiába hívtam, így gyorsan odasiettem. Legnagyobb meglepetésemre a feleségem a sípályák tetejénél, este kilenc órakor, sötétedés után egy ismert SZDSZ-es politikus társaságában feküdt a jobb első ülésen, nem egy hivatalos megbeszélésre jellemző helyzetben. Itt kezdődött a kapcsolatunk tényleges megromlása – állította a férj.

Egy október eleji tárgyaláson Demcsák a férj kijelentéseivel kapcsolatban ellentmondást vélt felfedezni, és azt állította, tudott a nyomkövetőről, így, ha hűtlenségre adta volna a fejét, biztos nem azzal a kocsival megy el. Azt azonban ő sem tagadta, hogy a férj által a bíróságon meg is nevezett politikussal volt.

© Fotó: DFP

„Az autó két ülésén ruhában beszélgettünk egy másik helyszínen ***-el (Demcsák keresztnevén nevezte a személyt) politikai kérdésekről” – olvasható a nyílt tárgyaláson készült jegyzőkönyvben a tévés reakciója.

© Fotó: Birton Szabolcs

– A válás gondolata sokszor felmerült bennem, de mivel Zsuzsa mindig kimagyarázta magát, kapcsolatunkat újra- és újrakezdtük. A volt feleségem tudta, hogy a gyerekeimért szinte bármit elnézek, és sokszor mások előtt fenyegetett meg: ha elválok, többé nem látom őket – magyarázta Demcsák Zsuzsa volt férje. – Házasságunk visszafordíthatatlan megromlásához az vezetett, hogy volt feleségem laptopján megtaláltam a naplóját, amiből egyértelművé váltak sorozatos hűtlenkedései. József korábbi nyilatkozataiban elmondta, szerinte csak azért történtek ellene feljelentések, hogy Demcsák vissza tudja szerezni a bizonyítékokat tartalmazó laptopot.