Dalma nélkül térnek vissza a luxusfeleségek

Még mindig kétséges, hogy mikor indul a Viasat 3 sikerműsorának következő évada, illetve, hogy kik térnek vissza az új szériában.
Még mindig kétséges, hogy mikor indul a Viasat 3 sikerműsorának következő évada, illetve, hogy kik térnek vissza az új szériában.

Véget ért a csillogás Smaltig Dalma számára. Az or­szág Luxus Dalmája ugyanis biztos nem tér vissza a Feleségek luxuskivitelben műsor készülő, következő évadában. A ru­hatervezőként tevékenykedő, 33 éves Dalma számára nemcsak csillogó élete be­mutatása szempontjából volt érdekes a sikerműsor, hanem azért is, mert a műsorfolyam alatt adott életet kisfiának.

– Hallottam, hogy készül, de én biztos nem leszek benne a következő évadban, ez pont elég volt. Szerettem, de nem szeretném folytatni. Mostanában igyekszem a médiából visszavonulni. A két gyermekem nevelésére koncentrálok, illetve a saját üzletem fejlesztésére – mesélte a Borsnak Dalma.

Dalma most már gyerekeire és üzletére szeretne koncentrálni © Végh István

Hivatalosan a csatorna nem erősítette meg, hogy hozzákezdtek már a következő évad gyártásához, de Dalma nyilatkozata bizonyítja, hogy számolnak Köllő Babettel, Polgár Tündével, Vasvári Vivivel egy következő évadban. Bennfentes in­formációnk szerint a szerződés és a pontos kezdési időpont még nincs fixálva, így a pletykák mellett csupán a Viasat 3 egyik korábbi nyilatkozatára ha­gyatkozhatunk.

– A Feleségek luxuskivitelben sztárjai kiemelten fontosak számunkra. Természetesen a továbbiakban is tervezünk velük, de jövőbeli produkcióinkról jelenleg nem árulhatunk el részleteket. Amennyiben lesz új információnk, mindenképpen jelezzük – tudtuk meg korábban a csatornától.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors