Curtis válasza a gyűlölködőknek: abbahagyja a bohóckodást

Komoly bírálatokat kapott a nézőktől Curtis, amiért a Sztárban sztár műsorában zenei teljesítmény helyett „bohóckodással” jut tovább adásról adásra. Az énekes hatásos válaszra készül, ezúttal egészen más oldalát mutatja meg a TV2 show-jában.
Komoly bírálatokat kapott a nézőktől Curtis, amiért a Sztárban sztár műsorában zenei teljesítmény helyett „bohóckodással” jut tovább adásról adásra. Az énekes hatásos válaszra készül, ezúttal egészen más oldalát mutatja meg a TV2 show-jában.

Curtis a Sztárban sztár bo­hóca, rendszeresen hasfájós nevetést idéz elő a zsűriben és a nézőkben is. Legtöbbször női előadókat kellett színpadra vinnie, volt már Nicki Minaj, Szinetár Dóra, akiket meg sem próbált utánozni, inkább elviccelte a produkcióit. Ezek ellentétes érzéseket váltottak ki a műsor nézőiben. Van, aki imádja Curtis komédiázását, de sokan indulatosan támadják a közösségi oldalakon, amikor egy-egy komoly teljesítményt felmutató énekestől búcsúznak el a zsűritagok.

© Knap Zoltán

„Sajnos a zsűri nagyon nyomja Curtist, pedig nagyon gyenge, mást kritizálnak, hogy a saját hangjukat is hallják, de nála ezt figyelembe sem veszik, csak a bohóckodása számít. Szóval ez nem igazságos a többi résztvevővel szemben, akik tényleg szuper jól helytállnak” – írja az egyik elégedetlenkedő néző.

Ez is érdekelheti!

Sztárban Sztár: óriási a felháborodás, Curtist szétszedik a nézők – videó

Kiteregette a szennyest Curtis és Krisztike: megdöbbentő őszinteséggel vallottak kapcsolatukról

„Sosem találta vonzónak a maszkulin nőket” – Kriszti teljesen ledöbbent Curtis új párján

Prosti volt Curtis: 600 ezret kapott két menetért majd megszökött az ágyból - 18+

Megszólalt Curtis felesége: A megérzések nem csalnak, éreztem, hogy van neki valaki

Curtis nem szívja mellre az efféle kommenteket, mert úgy véli, a Sztárban sztár elsősorban a szórakoztatást szolgálja, márpedig ebben eddig sikeres volt. Az előttünk álló adásra mégis merőben más.

Charlie-t megformálva végre megmutathatja a rapper, hogy mit tud valójában © Bors

A produkcióimban a műsor kezdete óta szórakoztató faktor dominál, örülök, hogy hétről hétre mosolyt csalhattam a nézők arcára – mondja a Borsnak. – Ezúttal azonban a komolyabb oldalamat viszem majd színpadra, és bebizonyítom, hogy miért is vagyok többszörös Fonogram-díjas előadó. Charlie számomra hatalmas példakép, nem tehetem meg, hogy ebből is paródia legyen, így a lehető legkomolyabban állok a feladathoz – mondta el a Borsnak Curtis, aki elárulta, hogy karrierje nagy pillanata volt, amikor Charlie elsőként gratulált az első Fono­gram-díjához.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors