Curtis spirituálisan gyógyulna Koholák Alexáéknál

Curtis szerettei felkeresték Koholák Alexáékat, hogy spirituális úton segítsenek megszabadítani a rappert a drogproblémáitól.
Curtis szerettei felkeresték Koholák Alexáékat, hogy spirituális úton segítsenek megszabadítani a rappert a drogproblémáitól.

Szép számmal akadnak, akik kételkednek az egykori ÉNB-szereplő és férje, Farkas Balázs vezette spirituális lélekgyógyító központ munkájában, főleg a Ripost napilap leleplező cikke után.

Ám sokan vannak, akik hisznek és bíznak a központ tevékenységében, köztük olyan celebek, akiknek Alexa személye a kapocs a Blasius & Agatha Spirituális Ta­nácsadó Központhoz.

Alexa férje, Balázs és Curtis menyasszonya is minden pénteken ott volt a Csak show és más semmi stúdiójában. A két hölgy többször is beszélgetett egymással © Végh István

– Tíz éve működik ez a központ, mindeddig szép csendben. De amikor idekerültem, egyre többen jöttek, míg mára megsokszorozódott azoknak a száma, akik segítséget kérnek tőlünk – kezdte lapunknak a csinos tévés, aki a Borsnak elárulta: a drogproblémákkal küzdő rapper, Curtis egyik szerette is tőlük kért se­gítséget.

– Jött nemrég egy megkeresés Curtisék részéről, hogy tudnánk-e neki segíteni a függőségében. Természetesen igent mondtunk. De ez nem ilyen egyszerű, ugyanis nem a szeretteinek, hanem neki kell megtennie felénk az első lépést, és jelentkeznie nálunk. Mi csak az ő kérésére végezhetünk rajta beavatást, csak az ő akaratára futtathatunk rajta gyógyprogramot. Nem elég a környezete kérése, neki is tudnia kell erről – szögezte le Alexa, aki arra ugyan nem tért ki, hogy ki kereste fel őket, de nem cáfolta, amikor munkatársunk egyből Curtis menyasszonyára gondolt.

Alexa és Balázs a Csak show és más semmi felvételén © TV2

A rapper csinos barátnője és Alexa ugyanis több hónapon keresztül, minden pénteken találkozott a Csak show és más semmi forgatásain, hiszen Alexa és Curtis is a műsor szereplői voltak, Kriszti és Balázs pedig mindig elkísérték párjaikat a TV2 stúdiójába, ahol lapunk többször is látta a szünetben szóba elegyedni a két szépséget. Mindemellett Kriszti egy ideje buzgón lájkolgatja az Alexa által megosztott, spirituális gondolatokat.

És bár Curtis a napokban a Facebookon közzé tett állítása szerint egy egyelőre meg nem nevezett rehabilitációs intézetbe vonult, nem kizárt, hogy utána spirituális úton is folytatja a gyógyulást. Ez persze nem lesz egyszerű a rappernek.

– Ez egy többlépcsős folyamat, és nem mindegy, hogy valaki mi­óta szenved függőségben. Esetében azt gondolom, napi két-három órát is kellene vele foglalkozni. Meg kell találni a gyökerét a függőségnek, de erre a beavatásokon sor kerül. A be­avatások előhozzák belőle azo­kat a dolgokat, amiket meg kell szüntetni, és kitisztulnak a dol­gok. Nagyon kemény munka, de megéri, és mindez csak havi öt­ezer forintba kerül – tett hozzá Alexa.