Curtis a szakítás után lapunknak: Igyekeztem jó férj lenni – interjú

A rapper a Borsnak őszintén mesélt az elmúlt időszak megpróbáltatásairól, ami a karrierjét és a magánéletét illeti. A Sztárban sztár versenyzőjeként pedig arról, hogy milyen félsz volt benne a műsor előtt.
A rapper a Borsnak őszintén mesélt az elmúlt időszak megpróbáltatásairól, ami a karrierjét és a magánéletét illeti. A Sztárban sztár versenyzőjeként pedig arról, hogy milyen félsz volt benne a műsor előtt.

Hogy bírta a nyarat koncertek nélkül?

Furcsa helyzetet hozott az élet, és furcsa volt ezt megélni is. Hosszú évek óta magas hőfokon égünk, koncertről koncertre megyünk, és ezt most hirtelen elvágták. Nem egyszerű, de már látom a fényt az alagút végén, nemrég megvolt az első fellépé­sünk Debrecenben. Ülő koncert volt, de azt kell mondjam, Petivel (Majoros Péter Majka – a szerk.) ebből is kihoztuk a maximumot, óriási buli volt.

© Végh István

Míg más kollégája veri az asztalt, ön csendben tűr. Hogyhogy?

Muszáj elfogadni a jelen helyzetet, nem lehet mást tenni, és keresni kell a pozitív oldalát. Peti sem a járvánnyal kardoz, hanem az olykor logikátlannak tűnő és érthetetlen lépések miatt szólal fel. Mások vagyunk, máshogy dolgozzuk fel a dolgokat, de attól még egy hajóban evezünk.

Pedig családfenntartóként önnek sem mindegy, vannak-e koncertek vagy sem.

Nem persze, de raktam félre annyit az elmúlt években, s állok olyan biztos lábakon, hogy emiatt nem aggódom. Óriási kiesést jelentenek az elmaradt fellépések, de azt gondolom, az ország, sőt a világ gondja mellett ez most eltörpül.

2011: Az Újpest színeiben © Nemzeti Sport

Azt mondta, keresi a pozitív hozadékát mindennek. Megtalálta?

Meg, a szeretteim körében. Elmondhatatlanul jó érzés, hogy nem maradtam le a kisfiam első lépéseiről, az első szaváról, aminél ha minden a régi kerékvágásban haladt volna, nagy valószínűséggel nem vagyok jelen.

Gondolom, a felesége, Kriszti sem számított ekkora segítségre öntől?

Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy ennyit otthon leszek a kisfiunk születése után, és hogy lényegében mindenből ki tudom venni a részem. Szóval, ha úgy nézzük, én abszolút nyertese vagyok ennek a helyzetnek. Nemcsak hajnalban hazaérve tudok az alvó kisfiam arcára egy puszit nyomni, hanem látom ezt a kisembert cseperedni, a legmeghatározóbb és legfontosabb időszakban, az első évében is.

2018: Köllő Babettel a Csak show és más semmi versenyében © Bors

Ez is érdekelheti

Szent a béke? Ezt küldte exének Curtis – fotó

Curtis felesége máris nevet változtatott

Itt valami nem stimmel: Curtis pár napja még arról beszélt szerelmesen, hogyan szöknek el egy-egy pásztorórára Krisztivel

strong>

Hogy áll a kakis pelussal?

Szerintem ezt túlmisztifikálják az emberek, én nem is értem ezt a jelenséget a férfiaknál. A gyerekem, szeretem, és tisztába teszem, ha kell. Ez a világ legtermészetesebb dolga, és már miért ne tudná ezt egy apuka is megtenni? Jó apuka.

2018: A Csak show és más semmi műsorban gatyára is vetkőzött © Bors

S milyen férj?

Erről inkább Kriszti tudna mesélni... Egy biztos, mindent, ami tőlem telik, azért és úgy tettem, hogy Doncsinak és az anyukájának a legjobb legyen. Nem vagyok tökéletes, de legalább igyekvő.

Hogy igyekezett?

Nagyon odafigyeltünk, hogy ne csak anya- és apaszerepben legyünk a gyermekünk érkezése óta, hanem sikerüljön nőként és férfiként is megmaradnunk. Sokat randiztunk, amiben óriási segítség volt az anyósom, aki szerencsére nagyon közel lakik, imádja Doncsit, és bármikor számíthatunk rá.

2019: A drogelvonón tudta meg, hogy kedvese gyermeket vár © Bánkúti Sándor

De most mégis úgy fest, hogy vége Krisztivel.

Új még ez a helyzet, és nem szeretném, ha a továbbiakban a magán­életünkről szólnának a hírek. Az egymás iránt érzett szeretet, tisztelet és a gyönyörű kisfiunk örökre összeköt bennünket. Mindig hálás leszek Krisztinek Doncsiért. Vannak és lesznek is még nehéz napok, de azt gondolom, elég pozitív és erős vagyok, és hiszem, hogy még egyszer boldog leszek.

Épp jókor jött a Sztárban sztár, s az azzal járó elfoglaltság, nem?

Nagyon kikapcsol és feltölt ez a műsor, és hát igen, bőven van vele meló. De nagyon élvezem. Nagyon jó a közeg, a hangulat, és igazi kihívás énekeseket utánozni. Az elején volt bennem egy félsz, mert végigfutott az agyamon, hogy én mégiscsak egy rapper vagyok, és nem énekes.

2020: Kisfia, Doncsi már ismerkedik a focival © Instagram

De hát a Lehetne újra február című számban énekel…

Van az a lágé, ahol jól szól a hangom, és ha arra írok zenét, az úgy rendben van. Meg nem is állítom, hogy nincs hangom, de sosem tanultam énekelni. Ami van, amit tudok, az kapott dolog, ösztönös. Meglátjuk, mire és meddig lesz elég a műsorban...

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors