Celeb

Cserpes Laura magányos farkas

Fái Zsuzsanna

Létrehozva: 2015.08.16.

Cserpes Laura magánéletéről annyit lehet tudni, hogy szinte gyerekként ment férjhez, majd nemrég belefutott egy igazi rossz fiúba. Meglepő döntéseket hozott, de azt állítja: két lábbal áll a földön, és nem fog elfutni, ha belebotlik a nagy ő-be.

A nagy Ő lett az új dala címe. Ez azt jelenti, hogy megtalálta?

Nem. Úgy született a dal, hogy látom a környezetemben, a barátnőim, de a saját életemben is, hogy miközben keressük a nagy ő-t, milyen sok butaságot elkövetünk. Ezeket mutatjuk meg a klipben. És azt, hogy az időzítés mennyire fontos. Lehet, hogy ott van a nagy ő, de nem vesszük észre. A másik a megfelelési kényszer. Kétségbeesetten igyekszünk jó képet festeni magunkról, és közben elfelejtjük, hogy mi magunk is értékesek vagyunk. Nem kell rágörcsölni, úgy gondolom, ha már képes vagy teljesnek érezni magad, akkor eljön a nagy ő. Persze ha egyáltalán létezik.

Úgy gondolja, hogy nincs is?

Ha a saját életemre gondolok, akkor nem biztos, hogy létezik. De ha bizonyos emberek a megfelelő időben találkoznak, akkor az jól tud működni. A szenvedélyes, lángoló nagy szerelmek viszont nem biztos, hogy hosszú távon tartósak.

Képes arra, hogy bátran kilépjen egy kapcsolatból, és tovább keressen, ha érzi, hogy nem minden tökéletes?

Hűséges típus vagyok, de megtanultam két lábbal állni a földön. Ha dönteni kell, akkor döntök. Az édesapám magasra tette a mércét, ő olyan férfi, akire minden szempontból felnézhetek. Csodálatos ember.

Ez pontosan mit jelent?

Elsőnek a biztonság jut eszembe róla. Öten vagyunk testvérek – négy lány és egy fiú –, mi és az anyukánk mindig, mindenben számíthattunk rá. Nekem ez a legfontosabb, az érzelmi biztonság. Apaként és a szakmájában is sikeres. Nekem ő az igazi hős, a példaképem.

Nagyon fiatalon, 21 évesen ment férjhez. Az első szerelem volt?

Előtte volt egy diákszerelem a gimiben, de mondhatjuk így is. Hiszek a tündérmesékben, azt hittem, az életem is így fog alakulni. Tévedtem.

Azóta hogy áll a párkapcsolatokkal?

Sehogy. 2013-ban indultam az Eurovíziós Dalfesztiválon, az Élj pont úgy című dalommal, ami ajándék volt. Arról szól, hogy minden mélypontból van kiút, csak meg kell hallani a belső han­got. Ott indult a pályám, onnan számítom, hogy énekesnő lettem. Túltettem magam ezen az érzelmi zu­hatagon. Belátom, a válás után hosszú volt a gyász­időszak. Egy éve vettem észre, hogy bezárkóztam, a barátaimat is elhanyagoltam. Nagyon magányos farkas tudok lenni, a munkát minden más elé helyezem. Az érzelmeimet inkább kiéneklem magamból.

És most, huszonhét évesen rájött, hogy ez mégsem helyes út?

Arra jöttem rá, hogy muszáj megtapasztalnom dolgokat, mert csak arról tudok énekelni, amit átélek. De nem bántam meg, hogy visszahúzódtam, mert úgy gondolom, mindennek meg kell adni a maga idejét, a gyásznak is. Meg kell várni, hogy a szakítás utáni időszak lecsengjen. Időt kell hagyni a gyógyulásra. Ebben hiszek.

Most hogyan él?

Tudatosan elkezdtem újra találkozni a barátaimmal, esténként beülünk valahová, beszélgetünk. Ez fontos, mert így a következő lemezre már nem csak a saját életemből merítek. A művészetben fontos, hogy minél több impulzus érjen.

Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy volt egy röpke liezonja Berki Krisztiánnal...

Nem tudok róla rosszat mondani. Találkozgattunk, nem volt ez kapcsolat. Pláne nem szerelem. Csak ismerkedtünk, de ahhoz találkozni kellett. Ebben ennyi volt, nem több. Örülök, hogy megismertem, nem az a véleményem róla, mint sok más embernek. Annál sokkal pozitívabb. De az nem az én utam. Másfelé megyünk, más stádiumban van az életünk, nem volt találkozási pont.

Akkor most nincs férfi az életében?

Egyedül vagyok. Ismét dolgozom da­lokon, nagyon jó lesz az új lemez. Nőknek szól, sok olyan szituációról, ami megtörténik az életünkben. Néha kicsit meghalunk, zsákutcába kerülünk, elveszítjük, aztán megtaláljuk újra a hitet. Ez mind benne lesz a lemezben, olyan lesz, mint egy tükör, és bizony néha keményebben fogal­mazok majd. De­­cemberben a MOM-ban lesz nagy koncertem, arra készülök. Hogy közben észreveszem-e a szerelmet, az a jövő zenéje.

A nagy ő-nek mit kell tudnia önről?

Nehezen nyílok meg, érzelmileg zárkózott lettem. Nehezen engedek közel magamhoz bárkit is, ami azért fura, mert egyébként érdekelnek az emberek, közvetlen, barátkozós természet vagyok.

Milyen férfira vágyik?

Fontos, hogy fel tudjak rá nézni. Valamiben legyen tehetséges és céltudatos. Érezzem mellette, hogy nagybetűs férfi. Én is céltudatos vagyok, de attól még szeretnék nő maradni, ahogy mindegyikünk. Nő, aki támogatja a férfit. Nekem ez fontos. Hogy külsőleg milyen, az mindegy, nincs ideálom.

Levont következtetést a rossz döntéseiből?

Mindenből lehet és kell is tanulni. Okosabban kell kijönni minden kapcsolatból. Azt mondják, az okos más kárán tanul. Én úgy gondolom, a saját bőrünkön is meg kell tapasztalni, hogy ne kövessük el ugyanazt a hibát újra és újra. Vegyük észre: ebben az utcában már voltam, ide nem megyek be. Lesz másik utca. A nőkben erős az intuíciós képesség, érdemes fejleszteni, használni. Én mindig hallgatok rá. Vannak megérzéseim, figyelek rájuk.   

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714004110
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714004110
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154755_auto_resized.png
hirtv.hu

Játékpályát nézett elhanyagolt vidéki tájnak Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158462_auto_resized.png
metropol.hu

Gulácsi-mágiát csodál a Bundesliga: új becenevet kapott a magyar válogatott sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159467_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714004110
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159363_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159413_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nagyon várjuk haza mind" - Rejtélyes módon veszett nyoma a nyíregyházi családanyának, ezzel a kocsival tűnt el Zsuzsa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154686_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153682_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese