Celeb

Csak látszatra tündérmese Meghan Markle élete?

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2018.05.23.

Hosszú szenvedés várhat Meghanre, a brit királyi családról nem is beszélve. A világ minden pontjáról árgus szemmel figyelték az amerikai nő minden rezdülését szombaton, amikor hivatalosan is hercegné lett. De mi vár rá az esküvő után?

Forrás: Reuters

Hetekig készítették fel az esküvő néhány órájára is Meghant, s ez még csak a kezdet. A színésznő visszaült az iskolapadba, méghozzá az egyik legszigorúbb intézménybe.

Jósnő: öt évük van együtt

Meghan egyszer már elvált, munkamániájára, törtetésére ment rá első házassága. Félő, hogy ezúttal sem lesz jobb feleség. Kerrie Erwin jósnő az ausztrál Sun­rise című reggeli műsorban beszélt aggodalmairól néhány hete: – Megérzésem szerint idén megfogan Me­ghan és Harry herceg első gyermeke. De a kapcsolatuk nem lesz tartós. Öt évet adok nekik. Sok viszályt, feszültséget érzek köztük. Mindketten nagyon erős személyiségek, s abból csak baj lehet, ha két ilyen egymásnak feszül.

A brit királyi család évszázadok óta küzd a jóhírneve megőrzéséért, már Diana Spencer befogadásával is nagy kockázatot vállaltak, s nem tévedtek. Nos, Meghan esetében még nagyobb a rizikófaktor. A színésznő már 36 éves: most kell elkezdenie megtanulni a szabályokat, etikettet, szokásokat, melyeket például Katalin és Vilmos gyermekei jóformán az anyatejjel kezdtek magukba szívni. Míg Györgyöt és Saroltát már totyogós korában körbeugrálták az illemtanárok, addig Meghan otthon azt látta, hogy édesapja vedelt, édesanyja pedig a hippik szabadságszeretetével falta az életet, s mutatta ki szélsőséges hangulatingadozásait. Míg a brit királyi udvarban a család szent, addig Meghan szülei elváltak, féltestvérei lettek, akikkel nemhogy nem ápoltak jó kapcsolatot, de kifejezetten gyűlölik egymást, s ebből nem is csinálnak titkot. Nem véletlen, hogy a menyasszony családjából csak az édesanyját hívták meg. Rossz nyelvek szerint a többi rokon csupán azért utazott Londonba, hogy leleplező, s még inkább lejárató interjút adjon az új hercegnéről.

S ha már család. II. Erzsébet királynő a nagycsaládok híve. Legjobb esetben  Meghan 37 éves lesz első gyermekük születésekor: már ez is elég kései időpont, s ezután még legalább egy gyermeket illene vállalnia. Meghan sógornője, Katalin hercegné idén töltötte be a 36. életévét s már most három gyermeke van.

A két hercegné között állítólag már meg is indult a rivalizálás. A New Idea című magazinnak egy bennfentes arról beszélt, hogy a bájolgás csak színjáték, a színfalak mögött megy a cicaharc. Állítása szerint Katalin kezdte a balhét. Féltékeny az új családtagra, félti a saját helyét a család szívében. Katalin sokat kampányol a mentális egészségért, rengeteg be­szédet tart. Meghannek is megvan a terepe: feministaként a nők jogaiért harcol.

Az esküvőn Kate hatalmas kalap mögé rejtőzött, talán azért, hogy ne lássák elégedetlen arckifejezését.

Akárhogy is, tisztán látszik, hogy Meghan helyzete nem betonbiztos: származása, családi háttere miatt eleve rossz ponttal indult II. Erzsébetnél, s makacs természete sem segíti a „betörését”.

Mit mond a számmisztika?

Harry herceg születési dátuma: 1984.09.15.

Meghan Markle születési dátuma: 1981.08.04.

Kiss Zoltán Zéro numerológus szerint Meghan valószínűleg nehéz eset lesz a kapcsolatukban.

– Harry herceg sorsmissziószáma: 1. Ez azt jelenti, hogy megvan benne a vezetés képessége, kreatív, és férfias energiák is jelen vannak. Kedves, szerethető, szenvedélyes személyiség. Meghan sorsmissziószáma: 4. Rá ezért a nőies energiák, jóindulat jellemző, a realitás talaján marad. Ugyanakkor erős kritikai érzék párosul hozzá, amit a 4-es születési napi száma még jobban erősíthet. Nem a túlzott optimizmus a jellemző a 4-es számokra. A kritikusság és az optimizmus hiánya negatív gondolatokat eredményezhet: ez hosszú távon megnehezítheti a hangulatot – fogalmazott óvatosan a szakértő a Borsnak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27196_resized.jpg?avcount=1713492910
origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141496_auto_resized.jpg
vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138855_auto_resized.jpg
ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27195_resized.jpg?avcount=1713492910
origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140211_auto_resized.jpg
travelo.hu

Mintha idegenek lények lennének - A Kilimandzsáró különleges fái

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713492910
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713492910
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135372_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt az uralkodó bizalmasa: ilyen volt valójában II. Erzsébet királynő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/6bsESZcbegwTv-qqCYlu4r9pYw2qwPqVHqF0Y5A7fm0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MxNDQzMmQ2ZTJiNzRiOWZhZGYwY2JlMzQ3MDVlMDAx.jpg
BOTRÁNYOS

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók