Celeb vagyok: perre menne a pucérkodó Bódi Sylvi

Bár a dzsungel büszke királynőjeként tért haza, már nem tud tiszta szívből örülni koronájának Bódi Sylvi. Itthon ugyanis azzal szembesült, hogy a fél ország a meztelen őserdei fürdőzésén csámcsogott.
Bár a dzsungel büszke királynőjeként tért haza, már nem tud tiszta szívből örülni koronájának Bódi Sylvi. Itthon ugyanis azzal szembesült, hogy a fél ország a meztelen őserdei fürdőzésén csámcsogott.

Szinte percek alatt ellepték az internetet Bódi Sylvi új meztelen fotói a Celeb vagyok, ments ki innen! összefoglalója után, amelyben meztelen fürdőzését mutatták be. A műsor egyik legemlékezetesebb mozzanatává vált, amint az egykori playmate a jéghideg vízben fedetlenül pancsol. Bár a kamerák vették a jelenetet, Sylvi nem gondolta, hogy így kerül adásba az önfeledt fürdőzés.

A meztelenkedés ugyan nem idegen a modelltől, hiszen számtalanszor készült már róla aktfotó, de a végeredményen mindig profi stáb dolgozott. Hivatásos fotós, sminkes, stylist, és profi eszközök álltak rendelkezésre az igényes sorozatok születéséhez. Sylvi most úgy érezheti magát, mint akit meglestek intim pillanatában, modell lévén pedig érzékenyen érintheti, ha amatôr felvételek készülnek róla.

Felháborodásának először az RTL Klub Celeb vagyok, beszéljük meg! című háttérműsorában adott hangot, olyan határozottan, hogy egy pillanatra megfagyott a levegő a stúdióban. Bár Lilu próbálta más irányba terelni a beszélgetést, nem járt sikerrel. Sylvi elmondta, óva inti celebtársait attól, hogy normális ember módjára, ruha nélkül fürödjenek, mert a készítők felhasználhatják a tisztálkodásról készült képsorokat. Azt is jelezte, jogi következményei lesznek, hogy a csatorna kitakarás nélkül mutatta fedetlen testrészeit.

– Nagyon jól éreztem magam a dzsungelben és boldogan jöttem haza, de sajnos hamar elszomorodtam. Amellett, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a játékomról, nagyon rosszul esett, hogy ezek a felvételek adásba kerültek és az internetre is feltöltötték őket, ráadásul kitakarás nélkül. Becsapva érzem magam – mondta el a Bors kérdésére Sylvi.

A Bors úgy tudja, a modell pert fontolgat, és ügyvédjével már konzultált is ez ügyben, de a jogi csatározásokat diszkréten akarja kezelni.

– A nyilvánosság bevonása nélkül szeretném intézni a továbbiakat – közölte röviden.
Az RTL Klub kérdésünkre közölte, hogy nem kíván semmit hozzáfűzni az ügyhöz.