Bugyi és melltartó nélkül fogdosta és a kamerák előtt kezdett ki Cicciolina Hajdú Péterrel

Péntek este a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának vendége Cicciolina lesz, és a műsorvezetőt nem várt meglepetés érte a forgatáson. Hiába ült ott ugyanis a vezérlőben Hajdú kedvese, Eszter, az egykori pornódíva folyamatosan próbálta zavarba hozni a tévést.

Több alkalommal is megmutatta neki a keblét, megfogta a fenekét, végigsimított a férfiasságán, kacérkodott egy répával, de rá is feküdt Hajdúra, majd alaposan megmasszírozta.

Eszti a vezérlőben ült, amikor Ilona rámászott az asztalra, premier plán betekintést engedve. Az emberek általában elfelejtik, hogy kamera van a sötétített üveg mögött, és llona sem sokat törődött vele. Ekkor szembesültem vele én és a stáb is, hogy nem hazudott, amikor azt mondta, nem vett bugyit és melltartót – emlékezett vissza a Blikknek Hajdú Péter, aki elárulta, Husika szexi tánca után a leállásban be is mutatta őt a menyasszonyának, aki humorral kezelte a helyzetet.

Ez is érdekelheti!

Rekordnézettséget hozott Hajdú Péter új műsora

Hajdú Péter megkérte szerelme kezét - sosem találná ki, hová rejtette a gyémántgyűrűt

L.L. Junior ritkán mesél a szüleiről: Édesanyám ma is virágot árul

Hajdú Péter: Jöhet a baba is - Válás után is hisz az örök szerelemben

Egy produkciót akartam neki csinálni, de nem volt benne semmi perverzitás, inkább csak kis játszadozás. Mondtam is a barátnőjének, aki nagyon szép kislány, hogy nem kell félni, nem fogom tőle elszeretni

– magyarázta Cicciolina, aki alaposan végigtapogatta a tévést, és nemcsak megmutatta a melleit, de azt is hagyta, hogy Péter megmarkolja azokat.

© Life TV

Hajdú állítja, más körülmények között sem engedett volna a csábításnak.

Két okból sem: az egyik, hogy szerelmes vagyok, a másik, hogy édesanyám és Ilona között mindössze két év van... Ugyan akár 15 évet is letagadhatna, de én a fiatalabb lányokat szeretem.

Ilona egy roppant kedves, naiv, szórakoztató jelenség, aki rengeteg pasit megkapott, de még mindig az igazit keresi. Remélem, egyszer megtalálja! – mondta a lapnak a tévés.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors