Bochkor Gábor nem hiszi el, hogy Puskás Peti 4-500 nőt megfektetett

Néhány napja az RTL Klub Nyerő páros című műsorában Puskás Peti kapcsán azt kellett kitalálnia Dallos Boginak, hogy hány nővel volt dolga az énekesnek.

Így derült ki, hogy Puskás állítása szerint 400-500 ilyen kalandja volt, és ezt a számadatot szerelme csak sírva tudta feldolgozni.

Ez is érdekelheti!

Elsírta magát Dallos Bogi - kegyetlen szaporító telepet számoltak fel Puskás Petiék

Már az első randijuk előtt összeköltözött Dallos Bogi és Puskás Peti

Pataky Attilával sírt Bochkor Gábor

Edit élő adásban kérte meg szerelme kezét – Bochkor Gábor lesz a tanújuk?

A Retro Rádió Bochkor című műsorának legutóbbi adásában először Lovász László azon kezdett agyalni, kinek van ennyi kapcsolata:

Rájöttem, hogy a pornószínészeknek. Tulajdonképpen a Puskás Peti egy beszédes név: Peter Rifle.

– mondta Lovász, akinek szavába vágva Bochkor Gábor kezdett el számolgatni és arra jutottak, hogy Puskás vallomásának van némi kamuszaga.

– Nekem a 4-500 soknak tűnik. Puskás Peti feltűnt 2006-ban a Megasztárban. Nem is gyűrte végig ezt, nyilván előtte nem volt nője. Következett az X-Faktor mentori széke, valószínűleg itt turbózódott fel a mennyiség. Dallos Bogival van egy éve együtt, ezt levonjuk ebből, marad 13 év, ebből levonhatunk hármat a Megasztár utáni pangás, satöbbi.

Nagyon durván 500 osztva tízzel, az évente 50 nő. Ha 52 héttel számolunk, hetente minimum egy nő. Egy fő/hét tíz éven keresztül. Ez nem olyan egyszerű. Becserkészés, megvalósítás, eltávolítás.

Csúnya játék. Én azt üzenem innen a Boginak, hogy nyugodjon meg, nem jön ki a matek. – üzente a rádiós, akinek számolgatására egyelőre az érintett, azaz maga Puskás Peti még nem reagált.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors