Betelt a pohár Tóth Andinál

Bár Tóth Andi és Szabó Ádám igyekezett titkolni a média elől szerelmük elmúlását, ám egy szemfüles olvasó felfigyelt arra, hogy jó ideje nem posztolnak közös képeket, sőt nem is tartózkodnak egy helyen. Andi a karantén végen, jú-nius közepén költözött el Ádámtól, akivel a zenész szüleinek otthonában, külön házrészben laktak együtt – írta az Origo.

Az énekesnő és a zenész külön folytatja. Úgy tűnik, a se veled, se nélküled kapcsolatnak a végére pontot tettek © Czerkl Gábor

Kapcsolatuk 2018 óta tartott, amiben voltak hullámvölgyek, és Tóth Andi sosem titkolta, hogy néha elfajult egy-egy vita, emiatt már nem egyszer szakítottak. Úgy tűnik, a mostani volt az utolsó csepp a pohárban. Andi már új otthonából tölti fel a dögösebbnél, dögösebb fotóit, amin látszólag jelét sem mutatja annak, hogy megviselte volna a szakítás, pedig múlt évben még így nyilatkozott a Lokálnak:

„Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást.”

Sokan azt feltételezik, hogy a féltékenység miatt mentek szét, lapunk viszont úgy értesült, hogy nem ez történt.

– Az énekesnő és a zenész kapcsolatában Ádám zöldfülűsége miatt telhetett be Andinál a pohár. Ugyanis a csinos és egyre nőiesebb énekesnő megelégelte, hogy szerelme nem kezeli őt nőként, emiatt alakult ki köztük egyre több feszültség – árulta el a lapunknak egy közeli is­merősük. A Bors megkereste Tóth Andit is és egykori szerelmét, Szabó Ádámot is, ám egyiküket sem sikerült lapzártánkig utolérni.