Berki Krisztián: nők tízezrei mondanának nekem igent

Berki egyenesen egy tetoválótól érkezett hozzánk, hogy egy belvárosi étteremben beszélgessünk az élet nagy dolgairól. Kiderült milyen szerinte az igazi férfi, hogyan látja a nőket és az is, hogy miért nincs jelenleg szexuális élete. Interjú.
Berki egyenesen egy tetoválótól érkezett hozzánk, hogy egy belvárosi étteremben beszélgessünk az élet nagy dolgairól. Kiderült milyen szerinte az igazi férfi, hogyan látja a nőket és az is, hogy miért nincs jelenleg szexuális élete. Interjú.

Egy tetováló szalonból érkeztél az interjúra. Mit varrattál magadra?

A kislányom születési dátumát és monogramját. Egyszerűen szerettem volna, ha lányom mindenképp felkerül rám. Ezért minél hamarabb szerettem volna magamra rakatni. A versenyt meg kellett várnom, addig nem lehetett ezt megcsinálni, de most már lement a verseny, ma pedig felrakattam a csuklómra.

Pamela is tetováltat?

Ő még nem tudja, hogy én ezt most felrakattam. Meglepetés lesz neki. Egyébként is tervezi, hogy csináltat egy tetoválást a lányunkról, de amíg szoptat, addig nem teheti meg.

Az előbb említetted a versenyt. Ez azt jelenti, hogy a testépítés még mindig fontos szerepet játszik az életedben?

Igen. Most volt egy pici, egy hónapos szünet, mikor kicsit elengedhettem magam, most pedig készülök Amerikára. Februárban megyek versenyezni.

Utazás, testépítés, Édes élet. Hogy érzed, elég időt tudsz tölteni a lányoddal? Ő is szerepet kapott a műsorban?

Igen. Az a pikantéria a dologban, hogy kvázi, ahogy kilépett a kórház ajtaján, onnantól kezdve közszereplő lett. Igazából nem volt döntési pozícióban.

Nem félted, attól, hogy ilyen fiatalon, újszülött korában, máris idegen emberek között, kamerák előtt telnek a napjai?

Nem féltem, ebben az időszakban külső hatások nem érik őt. 3 hónapos koráig nem érzékeli az időt, nem is ismer meg senkit, úgyhogy nincs mitől féltenem. Szerintem ő sem és mi sem fogunk emlékezni erre az időszakra.

Tehát mire a kislányod betölti a harmadik hónapot, addigra véget ér a műsor?

A műsor még kérdőjeles. Decemberben valamennyi szünetünk biztosan lesz, aztán a jövő évet majd meglátjuk. A TV2 abszolút partner abban, hogy eldönthetjük, mikor akarunk szerepelni, akarunk-e egyáltalán. Egyelőre úgy tűnik, fogunk szerepelni a jövőben is, esetleg más formátumban. Ennél többet nem tudok róla elárulni.

Miért vállaltad be a műsort? Mi vonzott benne?

Azért vállaltam el a szereplést, mert rólam elhíresült, hogy én egy rendkívül rossz fiú vagyok, csajozós, az éjszaka császára. Tudod, amiket ti szoktatok írni. Ezekkel a jelzőkkel illetnek általában az emberek, amivel alapvetően nincsen probléma, de engem soha senki nem kérdezett meg. Rengeteg olyan cikk jelent meg rólam, amiben sem pert nem indítottam, sem helyreigazítást nem kértem, nem próbáltam az ellenkezőjét bebizonyítani.

A reality viszont egy abszolút olyan műfaj, amiben meg tudtam fordítani ezt a helyzetet. Most én mutatok valamit, a kívülálló pedig nem tud beleszólni, nem tud engem befolyásolni. Ez alapján pedig eldönthetik a nézők, hogy milyen embernek tartanak engem.

Akkor, amit az Édes életben látunk, minden ízében a te életed?

Igen. Teljesen reality. Ezek a mi sztorijaink, nincs rájátszás, én ilyen vagyok a való életben, ilyen a kapcsolatunk Pamelával.

Pamelát nem viseli meg ez a hirtelen jött rivaldafény?

Neki nagyon nehéz. Ő nem is akart szerepelni, miattam vállalta el. Főleg az nehéz neki, hogy sokszor benne marad a sztoriban, például, ha veszekszünk, és közben fel kell venni egy másik jelenetet, máshova kell menni, akkor benne marad a sztoriban és ezt nagyon nehezen kezeli, nekem meg igazából ez egy játék.

Hogy lehet így fenntartani egy párkapcsolatot?

Az a nehézség, hogy nagyon sokat dolgozunk. Heti öt napot forgatunk, a hatodik napon dolgozom, egyéb ügyeimet intézem és a hetedik napon van idő a családra, barátokra, esetleg pihenésre. Abba pedig nagyon kevesen gondolnak bele, hogy heti öt nap reggelente 10 órától este tizenegy, éjfélig kamerák kereszttüzében élünk.

Még ha nem is kerül be a műsorba, a kamerák mindenhol ott vannak, az autómtól kezdve a lakásban is. Innentől kezdve, írd és mondd, egy mondatot nem tudok úgy mondani a Pamelának, amit ne venne föl a kamera. A magánéletben eltöltött időszak nagyon leredukálódott, percekre. Pamelát jobban megviseli, én elvezem, nekem igazából semmi problémám nincs. De amikor nyűgös, szoptatni kell, fáradt, akkor ott tudok lenni mellette.

Mint mondtad, te rossz fiú vagy. Milyen érezés, hogy pont lányod született?

Úgy tűnik, Murphyvel jó kapcsolatban vagyok. Az, hogy rossz fiú vagyok meg csajozós voltam azt hiszem, hozzá tartozik a férfiak életéhez. Tudom, hogy én az átlagnál picit több mindent engedtem meg magamnak a kelleténél a csajozás területén, de szeretem a szép nőket, szeretem az életet és szeretem is élni az életet, ám sok mindent megváltoztat az, hogy most családapa lettem.

Mit változtatott meg benned a lányod születése?

Nem ijedek meg semmitől, de ha tizenegynéhány év múlva, bennem egy apaideált, férfiideált lát, akkor nem szeretnék az akkori dublőrömmel, hasonmásommal találkozni. Arról a férfiról lehet, hogy inkább majd lebeszélem.

Terveztek még gyereket, vagy ez korai kérdés?

Én nagyon szeretnék, most azonnal egy öcsikét neki, de Pamela természetesen hallani sem akar róla. De mivel nincsen szexuális kapcsolatunk jelen pillanatban, mert a szülés miatt még 6 hétig nem lehet, ezért ezen most még hetekig nem kell gondolkodnunk.

Rengeteg dolgot csináltál az életben, focikapus, fradi-vezér, pincér, mit gondolsz mi a munkád? Miből vagy családfenntartó?

Azt gondolom, hogy a saját brandemet építem folyamatosan és mindig olyan munkákat végezek, amit szeretek. Ha cipőboltot akartam nyitni, akkor nyitottam egy cipőboltot. Megtaláltam a forrást, a partnereket, üzlethelyiséget, nyitottam egy boltot. Nagyon kevés olyan területen van ahol én nem voltam jelen, ingatlantól kezdve, területvásárláson keresztül, sportig és felsővezetésig.

Mindig az volt számomra a fontos, hogy a magam ura lehessek. Szerintem jó vezetői és üzleti vénám van. Nem igazán érdekel a pénz, sem az, ha sok sem az, ha kevés van, az én véleményem, hogy egy férfinak túlélőnek kell lennie és tudnia kell nyugodt körülményeket teremtenie a családjának.

Kijelenthetjük, hogy egy tradicionális, konzervatív férfi vagy. Azzal ki lennél békülve, ha Pamela később visszamenne dolgozni?

Szerintem Pamela nagyon ügyes. Szerencsére nem kell visszamennie dolgozni, de egyértelműen szeretném ha megtalálná azt a területet magának, amiben örömét leli, mert nem kell, hogy egy nő otthon üljön egész nap és gondolkodjon. Amikor egy nő otthon ül, unatkozik és gondolkozik, annál rosszabb nincsen. Olyankor feltesz a férjének, élettársának olyan kérdéseket, amiket nem feltétlenül kellenek.

Azért kell, hogy dolgozzon, hogy megvalósítsa önmagát és annyi pénz tudjon a családi kasszába hozni, amiből saját magát fenn tudja tartani; tud egy picit tankolni a kocsijába, meg tudja csináltatni a hajat, el tud menni kozmetikushoz és még tud venni a gyereknek egy-két dolgot, hogy ő is érezhesse, hogy egy teljes értékű ember.

Ebbe a képbe, hogy fér az bele, hogy nem vagytok házasok?

Én megkértem a kezét, ő nem jött hozzám. Miközben több tízezer nő biztosan igent mondana, tőle egy nemet kaptam, amit még nem hevertem ki. Most meg már nem akarom elvenni feleségül. Mindketten más esküvőt szeretnénk, én gyermekünk születése előtt szerettem volna, ha férj és feleség vagyunk, ő viszont nagy paraszt lagzira vágyik. Úgyhogy ezzel még várunk, aztán meglátjuk mi lesz.