Celeb

Becsapták a közönséget Fluor Tomiék

GYLF

Létrehozva: 2016.10.18.

Pécsvárad előre átutalta a többmilliós fellépti díjat, másfél órára szerződtek, a Wellhello hatvan perc múlva letette a lantot. A polgármester a pert sem tartja kizártnak.

Ötvenedik éve rendezik meg a Pécsváradi Leányvásárt, nem csoda, hogy a szervezők alaposan ki akartak tenni magukért a jeles jubileumra: szombat estére azt a Wellhellót szerződtették le sztárfellépőnek, amely az elmúlt években szinte az összes létező szakmai díjat bezsebelte már, és futószalagon ontja magából a slágereket. 

A Bors most megtudta, nemcsak a polgármesternek, de a Leányvásár tizenötezresre becsülhető közönségének is csalódnia kellett. Fluor Tomiék ugyanis hatvan perc után egész egyszerűen befejezték a koncertet. A lapunknak nyilatkozó rajongó – nevezzük Ilonának – csalódottan vette tudomásul, hogy ezúttal karcsú lett a program.

– A barátnőimmel hetek óta azt beszéltük, hogy elmegyünk a koncertre. Mivel ez az ötvenedik fesztivál volt, így külön fesztiválbuszokat is indítottak innen Pécsről – mondta lapunknak. – Este kilenctől fél tizenegyig hirdették meg a koncertet. Igaz, előtte volt eső, de a fellépés alatt egy csepp sem. Így nagyon meglepődtünk, amikor alig egy óra múlva a zenekar egyszer csak befejezte. Sokan ott maradtak, fütyültek, „vissza, vissza!”, kiabálták. Mi is vártunk picit, hátha folytatják, pedig tudjuk, sosem jönnek ki újra. Nem először voltunk ugyanis Wellhellón. Sokan csalódtak, és úgy érezték, becsapták őket – mondta Ilona.

A Bors más forrásból úgy értesült, hogy a kizárólag élő fellépéseket vállaló banda ezúttal előre megkapta a gázsiját, 2,5 millió forint plusz áfát. Így nem csoda, hogy a polgármester sem értette, miért ért véget idő előtt a koncert.

– A hír igaz! – szögezte le mindezekkel kapcsolatban Zádori János, Pécsvárad első embere. – A pénzt előre kifizettük, kilencvenperces műsorra szerződtünk. Jelenleg tárgyalásban vagyunk még a menedzserekkel, próbálunk egyezkedni és vizsgáljuk, mi a teendő. Az is lehet, hogy peres útra kell majd vinni az ügyet – mondta.

Az együttes álláspontja

– A szerződésben szereplő időtartamra hivatkozni jogos Pécsvárad részéről, ténylegesen folynak a megrendelő és a Wellhello rendezvényszervezői között egyeztetések a visszatérítendő összeg utalásáról, hisz fel sem merült a lehetőség, hogy ez ne kerülne rendezésre, perre biztosan nem lesz szükség. Az is igaz, hogy a zenekar egyik tagjának betegsége és a rossz idő miatt a fesztiválokon bevett, rövidebb programot játszotta a csapat, de hogy a fellépés 60 perc lett volna, az tévedés. Ahogy az sem igaz, hogy a visszatapsnál a fiúk ne álltak volna újra színpadra, egyik legismertebb daluk, az Apuveddmeg a ráadásban hangzik el, anélkül pedig sosem fejeződött be Wellhello-koncert, ahogy szombaton sem. Sajnáljuk, hogy „nevezzük Ilonának” csalódott és becsapva érzi magát, mert a helyszíni közönségreakciókat látva és az azóta a közösségi felületeken érkezett visszajelzések alapján mindenki más imádta a bulit. És reméljük, hogy következő alkalommal Ilona és barátnői is együtt tudnak majd örülni a több mint tízezres tömeggel.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155806_auto_resized.jpg
origo.hu

"Csinálja más!" - Dárdai Pál lemondott a Hertha kispadjáról?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27372_resized.jpg?avcount=1713909313
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154737_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Hallgatásba burkolózott Magyar Péter az adatkezelési botrány kapcsán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149592_auto_resized.jpg
ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27361_resized.jpg?avcount=1713909313
origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713909313
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713909313
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156790_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja