Celeb

Baukó Éva: Halálosan megfenyegettek Havas miatt

G. Sz.

Létrehozva: 2017.12.14.

Rettegéssé vált Baukó Éva élete, amióta elmesélte, hogyan zaklatta Havas Henrik. A boglyas hajú lány már az utcára sem mer egyedül kimenni, mert attól fél, rátámadnak.

Baukó Éva volt az első ember, aki név szerint is megnevezte Havas Henriket, mint az embert, aki korábban kéretlenül szexuális ajánlatokat tett felé. Amikor Éva a tévés személyi asszisztenseként dolgozott, Havas többek között arra biztatta őt, hogy próbálja ki vele az anális szexet. Bár Éva azért vállalta a nyilvánosság előtt korábbi történetét, hogy végre megszabaduljon a tehertől, amit emiatt kellett cipelnie, ez azóta sem sikerült neki. Sőt többen nekitámadtak. Miután a TV2 képernyőjén Marsi Anikónak részletesen elmesélte, hogy Havas milyen ajánlatokat tett, az interneten keresztül többen életveszélyesen is megfenye­gették.

Mesélt a szexajándékról

Havas Henrik az Index információi szerint elismerte, hogy jó viccnek gondolta, amikor anno egy vibrátort küldött Molnár Anikónak. A Bors megkereste a csatorna vezetőségét, akik nem tagadták, de nem is szerettek volna nyilatkozni az eset kapcsán. Egy neve elhallgatását kérő tévés viszont elmondta, hogy kollégái előtt Havas sosem csinált titkot az esetből, maga mesélt a bizarr ajándékról.

– Kicsit kezdek ideges lenni, hogy engem zaklattak, és mégis én vagyok megfenyegetve. Milyen országban élünk? – magyarázza a Borsnak Éva, akinek az üzeneteket látva valóban van oka félni, hiszen többen is kilátásba helyezték, hogy ha úgy adódik, eltüntetik őt a föld színéről. Míg mások azt írták neki, hogy Havas keze messzire elér, és amennyiben nem áll le, a tévés ki fogja őt csinálni.

Az Édes élet egykori sztárját azért töltik el félelemmel a Faceboo­kon keresztül érkezett üzenetek, mert a profilok mögött nem névtelen vagy álszemélyek vannak. Huszon­éves fiútól és ötvenes családanyától egyaránt érkezett gyűlölködő írás.

Újabb áldozat jelentkezett

Tovább dagad a botrány Havas Henrik körül. A Tények szerda és csütörtöki adásában is foglalkozott az ATV felfüggesztett műsorvezetőjének zaklatási ügyével, ahol újabb áldozat mondta el, hogyan inzultálta őt a tévés. Az üzletasszony arcát nem vállalva elmesélte, hogy Havas kikötötte: férje nélkül érkezzen az üzleti tárgyalásukra, amire az újságíró a lakását javasolta. Először ártatlannak tűnő bókokkal ostromolta a nőt, a következő találkozókon viszont már az ágyra akarta teperni. Többször is anális szexre akarta rávenni a nőt, sikertelenül.

– Milyen jó segge van magának – emlékezett a nő Havas nyers szavaira, aki amikor kosarat kapott, közölte a nővel, hogy meg fogja bánni ezerszer is, hogy nem fogadta el az ajánlatát. A mai napig mélyen érinti a zaklatás az asszonyt, aki szerint a 68 éves újságíró nemcsak szexuálisan, lelkileg is próbálja megerőszakolni a nőket.

– Megszoktam már a negatív töltetű üzeneteket, de a mostani helyzet minden eddiginél durvább. Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mö­gé, mert akár meg is sérülhetek, az már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni – folytatta letörten az egykori valóságshow-hős, aki komolyan fontolgatja, hogy néhány rosszakarója ellen a rendőrségnél is panaszt tesz majd. A tá­madások már konkrétan az egészségi állapotára is hatással vannak.

– Már régóta nem volt pánikrohamom, de kedd éjszaka ismét előjött. Hajnali egykor körülbelül 150 volt a pulzusom és 50 percen keresztül mozdulni sem tudtam a pániktól. Tudom már, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hogy eny­hüljenek a tüneteim, de na­gyon rossz volt újra átélnem. Sze­retném, ha már az egész ügy­nek vége legyen – zárta mondandóját Éva, aki továbbra is kitart igaza mellett, és amennyiben Havas Henrik beperelné őt állításaiért, akár a bíróságon, akár egy hazugságvizsgáló előtt is vállalná azokat.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714017911
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714017911
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160167_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Váratlan helyen csapott össze az amerikai csúcsfegyver az orosz védelemmel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156848_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157360_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Már a tengerentúlon is aggódnak a románokért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714017911
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156049_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 24.: a Skorpió új periódust kezd, a Halak bevonzza, amire vágyik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156892_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után