Celeb

Barátja visszahozná Kulkát a filmvászonra

kbv

Létrehozva: 2018.02.07.

<p>Kulka János beszéde lassan már a régi, közösen ötletel forgatókönyvíró barátjával, hogy mielőbb szerepelhessen a mozivásznon. Köbli Norbert szerint közel az idő, hogy egy rá szabott szerepben láthassuk a színészt.</p>

Forrás: Végh István, MTI

Évek, sőt lassan évtizedek óta állandó alkotótársa Kulka Jánosnak Köbli Norbert, aki íróként már több szerepet is szabott a színészre. A vizsga, a Félvilág, a Válótársak és a Berni követben nyújtott Kulka-alakítások természetesen nem csak a színész nagyságának köszönhetően sikerültek nagyszerűre, egy jó író nélkül mit sem érne a tehetsége.

Köbli nemrég fejezte be legújabb tévéfilmje, a Trezor forgatását, és többekben felmerült, hogy vajon a tavalyelőtt stroke-on átesett Kulka szerepelhet-e benne. A stáblistát végigböngészve hamar kiderül, a színész ezúttal nem lehetett ott a forgatásokon. A forgatókönyvíró lapunknak elmondta, szeretett volna ismét Kulkával dolgozni, már csak azért is, mert nemcsak munkatársa, hanem barátja is a színész, de erre még neki is várnia kell. De már nem sokáig!

– Kulka János a barátom és a legfontosabb kollégám. A Trezorban nem osztottunk rá szerepet, nem az állapota mi­att, hanem mert más karakterekre volt most szükség. De nincs már messze, hogy újra együtt dolgozzunk. A következő filmemben már biztosan szerepelni fog, hiszen lehet vele már tervezni. Sokat találkozunk, ugyanúgy lehet vele beszélgetni, mint ré­gen. Nagyon szépen gyógyul – mondta el a Borsnak Köbli, hozzátéve, még időbe telik, hogy Kulka János ugyanolyan legyen, mint volt, de gyógyulása rohamosan halad. Köztudott, hogy még kalkulálni kell azzal az élethelyzettel, amelyben van.

– Sokat gondolkodom rajta, hogy hogyan tudnánk ismét együtt dolgozni, alig várom, hogy forgathassunk. Még nem tudom, mi lehetne ez a szerep vagy az a film, de gyakran találkozom Jánossal, közösen ötletelünk, hogy milyen szerepben térhetne vissza – mondta lapunknak Köbli Norbert.

Mint ismert, Kulka János két éve áprilisban került kórházba agyvérzéssel. Életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, fél oldalára lebénult és képtelen volt kommunikálni. Rengeteget dolgozott a felépüléséért, ma már autót vezet, és néhány eseményen is megjelent. Jelenleg Szegeden él orvos nővérével.

Belügyminisztériumi legenda

A Trezor című film története szerint a Belügyminisztérium trezor kulcsai elvesznek az 56-os forradalom zűrzavarában. Ezért alig néhány nappal a szabadságharc vérbe fojtása utána a rendőrök kihoznak a börtönből egy hajdani bankrablót, akit Anger Zsolt alakít, hogy törje fel nekik saját feltörhetetlen trezorjukat, benne a legtitkosabb iratokkal.

A fegyenc azonban egész mást talál a feltáruló páncélajtó mögött, mint amire számított, és onnantól egy izgalmas, fordulatos játszma kezdődik, amiben Scherer Péter zsaruként kapott szerepet. A 60-70 perces tévéfilm ősszel kerül képernyőre, a stáb 15 napig forgatott január-februárban a Kőbányai Sörgyár vadregényes pincerendszerében, a Vasas Székházban, illetve külső helyszíneken.

– Ungvári Krisztián történésztől hallottam először ezt a belügyes legendát, ennyi, ami igaz, a többit én költöttem hozzá. A kőbányai pincerendszerben forgattunk a legtöbbet, a több kilométeres labirintusban. Itt forgott a Vizsga című filmem vége is, így ismertük a terepet, de ennyit nem voltunk lent eddig. Furcsa dolgokat hoz ki az emberből a sötét és a hideg – mesélte a Borsnak Köbli Norbert.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152764_auto_resized.jpg
origo.hu

Telegdy-Kapás Boglárka teljesen összeomlott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27377_resized.jpg?avcount=1713935709
origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154925_auto_resized.jpg
life.hu

Elnyílt a tulipán? Így gondozd tovább, hogy jövőre is gyönyörű virágot hozzon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156706_auto_resized.jpg
vg.hu

Kipattant a buborék, óriási bukó az üdítőpiacon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27375_resized.jpg?avcount=1713935709
origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713935709
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713935709
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit