Balázsék elvették Bochkorék hallgatóit

Boldogan üdvözölték az Music FM-ről átkapcsolókat, és a kedvükért még a játékszabályokat is újra levezették Sebestyén Balázsék.
Boldogan üdvözölték az Music FM-ről átkapcsolókat, és a kedvükért még a játékszabályokat is újra levezették Sebestyén Balázsék.

Csütörtök éjfélkor elnémult a Music FM csatornája, így Bochkor Gáborral az élen az Önindító csapata is elköszönt egy időre a hallgatóktól. Legnagyobb riválisaik, a Rádió 1-en Se­bestyén Balázsék a Borsnak együttérzően nyilatkoztak Bocsiék esetéről, és lapunkon keresztül mielőbbi visszatérést kívántak a rádió összes dolgozójának.

Balázsék a Music FM elnémulása után már másnap elkezdtek csipkelődni az új hallgatókkal © Végh István / Bánkúti Sándor

Péntek reggel azonban nem tudták kihagyni, hogy egy kis borsot tör­jenek pórul járt kollégáik orra alá, és boldogan köszöntötték az átkapcsoló volt Music FM-hallgatókat, akik kedvéért még a Rádió 1-es játékok szabályait is újra elemezték, hogy ők is tudják, majd egy hatalmas fricskával üdvözölték az újoncokat.

„Lesz majd egy picit fura fájdalom az arcotokban, egy kis izomhúzódás holnap. Nem kell megijedni, ezt úgy hívják, humor, amitől elszoktatok. Ne ostorozzátok magatokat, ha fel-felröhögtök, tudjuk, hogy kemény idő­ket éltetek át” – vágta oda hatalmas kacajok közepette a konkurens fanoknak Balázs, Feri és Jani, akik ezután platformot adtak arra, hogy a régi hallgatóik üzenjenek a Music FM-ről jött újaknak, majd a konkurensek is válaszoljanak a régi motorosoknak.

Külföldre ment a lányával

A rádiós összetartás nevében Bochkor Gábort csütörtökön élő adásba kapcsolták Balázsék, ahol a műsorvezető elárulta, szomorkodás helyett másnap a lányával tölti a napot, akivel egy ausztriai kiruccanást tervez. Balázs péntek reggel Bocsinak is üzent, remélve, hogy a rádiós fenegyerek is őket hallgatja Parndorf felé az autóban.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors