Bajor Lili: A csalódásaiba betegedett bele édesapám!

Egy éve már, hogy édesapja nyomdokaiba lépett, sikeresen elvégezte a Színház-és Filmművészeti Egyetemet a most 24 éves Bajor Lili, aki élete legnehezebb periódusában kezdte meg tanulmányait, amikor édesapja elhunyt. Mára méltán büszke a Bajor Lili névre, a színművész azonban zavarba jön, ha oda kell biggyesztenie titulusát egy-egy fontos bemutatkozásnál.

Bajor Lili a színészi vénák mellett édesapja jóhiszeműségét is örökölte © ATV

Még nem merem használni, pedig papírom van róla. Egyelőre azt érzem, hogy tanulok mindent – kezdte az ATV-n szerda este adásba kerülő Jakupcsek plusz felvételén Lili. Pedig már korántsem zöldfülű. Amikor lapunk megkereste, akkor is éppen forgatott, mindamellett, hogy egy októberi színházi premierre is próbál.

A Borsnak elmondta, hogy három év távlatában már sokkal erősebb, és talán sikerült mára elfogadnia, hogy a legendás színész édesapja már fizikailag nincs mellette.

Akkor kezdődtek a bajok, amikor ismeretlen terepre tévedve megnyitotta a Kicsihuszár éttermet © Móricz István

Mindig is nagyon apás voltam, és helyekről, illatokról ma is folyamatosan eszembe jut, de tovább kell élnem az életemet. Tudom, hogy ő is ezt akarja, és azt is, hogy nagyon büszke rám – fedte fel érzéseit lapunknak Lili, aki a műsor felvételén el­mondta: tudja, mibe betegedett bele az édesapja.

Ez is érdekelheti!

Bajor Imre gyermekei: A mai nap a gyászé

Bajor Imre volt gyógyítója: Felmentettek a kuruzslás vádja alól!

Lippai László: úgy vertek át, mint Bajor Imrét

Bajor Lili: el kell távolodnom apám nevétől

Bajor Lili a Borsnak így mesélt erről:

Édesapám egész életét, a színészi pályáját végigkísérte a siker, nagyon sokan szerették a művészetét, és őt magát is. Azt gondolom, a bajok akkor kezdődtek, amikor az éttermébe, a Kicsihuszárba belevágott… Az üzleti sikertelenség s az e körüli sok csalódása az emberekben nagy törést okozott az életében. Bár nem vagyok orvos, én azt gon­dolom, ebbe betegedett bele – magyarázta Lili.

Az ifjú színésznő attól tart, örökölte a jóhiszeműséget édesapjától, aki mindenkiben megbízott, s aztán a végén sokat csalódott.