Az italba menekül Krasznai Tünde

Koncert előtt és után is iszogat Krasznai Tünde, s úgy tűnik, erős önbizalomhiánnyal küzd. Mi segítene rajta? Az énekesnő azt mondja, nincs baj, csak zenére van szüksége.
Koncert előtt és után is iszogat Krasznai Tünde, s úgy tűnik, erős önbizalomhiánnyal küzd. Mi segítene rajta? Az énekesnő azt mondja, nincs baj, csak zenére van szüksége.

Ugye az önök emlékezetében is így él Krasznai Tünde: szinte felrobban a színpadon, majd mosolyogva, derűsen köszöni meg a közönség tapsát, a zsűri értékelését. Így láthattuk őt az X-Faktor adásaiban.

Nos, a Bors munkatársa féltucatnyi koncerten látta az énekesnőt. A látottak szerint kétféle Tünde létezik… – Szörnyű voltam – jött le egy alkalommal a színpadról elkeseredve. Egy másik koncert után kétségbeesetten kérdezgette: – Ugye, nem voltam nagyon rossz?

Látszik rajta: roppant erősen vágyakozik megerősítésre, dicséretre. Így talán már érthetőbb, amit szintén tapasztaltunk: Tünde fellépés előtt felhajt egy pohárka tömény szeszes italt. Koncert után szintén lehajt valamit. – Mindenkinek kell pozitív visszajelzés – mondta a Borsnak Tünde, aki tisztában van vele, hogy néha hullámzó a kedélyállapota.

Tény, az énekesnőt egyik régi jó barátja is félti. Kovács Bandi, a bokszmeccsek hangulatfelelőse így beszélt róla: – Tündére oda kell figyelni, a fellépésein néha iszogat. Menedzserén, Tereh Istvánon kívül nincs senki igazán mögötte, igényli a törődést. Az énekesnő azonban nem tart attól, hogy hatalmába kerítené őt az ital. – Nekem a zene adja a kielégülést – szögezi le határozottan.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors