Át kell írniuk az összes koreográfiát: Gabriela Spanic komoly bordasérülést szenvedett az élő showban

Izomhúzódással érkezett a TV2 stúdiójába a Dancing with the Stars világhírű szereplője, Gabriela Spanic. Az első élő műsorban aztán még súlyosabb sérülést szedett össze. Az adás után nem is maradt a stúdióban, fájdalmas arccal hagyta el a helyszínt, míg a többiek ünnepeltek.
Izomhúzódással érkezett a TV2 stúdiójába a Dancing with the Stars világhírű szereplője, Gabriela Spanic. Az első élő műsorban aztán még súlyosabb sérülést szedett össze. Az adás után nem is maradt a stúdióban, fájdalmas arccal hagyta el a helyszínt, míg a többiek ünnepeltek.

Óriási lendülettel indult el a TV2 szombat esti szuperprodukciója, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, amelyben tizenkét táncospár verseng egymással hétről hétre.

A műsor sztárvendége, Gab­riela Spanic – aki a Paula és Paulina című mexikói sorozat révén lett világszerte sok millió néző kedvence – továbbjutott a versenyben, mégsem örülhet önfeledten. Már a műsort megelőző próbák alatt összeszedett egy sérülést, meghúzódott a belső combizma.

Gabriela mozdulatain időnként látszott, hogy nem tud tökéletesen a táncra összpontosítani © Máté Krisztián

Fájdalmai ellenére becsülettel felkészült az élő adásra, ahol a táncostársával, Andrei Mangrával utolsóként lépett színpadra. Feltételezhető, hogy hiába melegített be, a hosszú várakozás alatt kihűlhettek az izmai, a táncot viszont hatalmas lendülettel kezdte, aminek következtében újabb, fájdalmas sérülést szedett össze: most a bordaközi izmait fájlalja.

Könnyen elképzelhető, hogy ennél a figuránál sérült meg Gaby bordája © Máté Krisztián

A tévénézők nem láthatták, de a pároknak műsoron kívül többször is le kellett jönniük a „pihegőből”, majd újra felkapaszkodni a lépcsősoron. A stúdióban ülő munkatársunk látta, hogy a sorozatsztár egyre nehezebben vette a lépcsőfokokat, végül pedig már párjára támaszkodva lépkedett. A műsor után sem bulizott együtt a többi táncossal, fájdalmas arccal távozott a stúdióból. Partnere, Andrei lapunknak elmondta, előbb felmérik Gabriela állapotát, majd ahhoz igazítják a következő koreográfiákat.

– Az első produkciónk szuper volt, azt szeretnénk, ha minden héten jobbak és jobbak lennénk – magyarázta Andrei.

Lapunknak Andrei megmutatta, hol fáj a színésznőnek © Bors

Ez is érdekelheti!

Fájdalmas titkot őriz Gabriela Spanic: „Megálmodtam, hogy megfullad...”

Lékai-Kiss Ramóna és Gabriela Spanic dekoltázsa vitte a showt a Dancing With The Stars első élő adásában – fotók

A zsűri és a közönség döntött: egy párosnak máris véget ért a TV2 táncos showműsora

„Vicc, hogy a hadudu tovább tipegett” – Kiakadtak a nézők a Dancing With The Stars első kiesője miatt

– Nem voltak elvárásaink, csak élvezni szerettük volna a táncot, és ezt abszolút hoztuk. Gaby combhúzódása meggyógyult, az új sérülése azonban kétségtelenül kihívások elé állít minket. Az emeléseket át kell gondolnunk, olyan mozgásokat kell kitalálnunk, amelyek nem terhelik Gaby fájó oldalát.

Megkerestük a témában Gabriela Spanicot is, hogy megtudjuk, hogy érzi magát.

Gabriela Spanic Idővel kénytelen volt Andrei segítségét igénybe venni © Bors

– A fellépés előtt még éreztem fájdalmat a lábamban, de a táncparketten ezt már el is felejtettem, annyira a koreográfiára és a partneremre, Andreire koncentráltam.

Sajnos azonban örök igazság, hogy az egyik sérülés magával hozza a másikat. Velem is ez történt. Látott orvos, gyógyszereket is kapok.

Megyünk tovább Andreijel, csak előre tekintünk a versenyben. Természetesen ezek a sérülések nehezítik a próbákat, de az orvos azt mondta, nem kell szünetet tartanom a felkészülésben. A partnerem pedig igazi profi, tudja, mit hogyan csináljunk, hogy ne legyen nagyobb baj. Maximálisan bízom benne. Szóval a jövő héten is találkozunk.

Győrfi búcsúzott

Győrfi Pál szóvivő fia, Dani és párja, Stana Alexandra mindent megtett a sikerért, hamar búcsúzott a versenytől.

Sajnos korán lett vége a versenynek, pedig sok volt még a tarsolyunkban. Álomszerű volt a felkészülési időszak.

– mondta a műsor után Győrfi.

Győrfi Dani és édesapja, Győrfi Pál © Máté Krisztián

Forr a levegő

Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan a bemutatkozó filmjében arról beszélt, hogy fantasztikus közöttük a kémia, ami a produkciójuk alatt is látszott.

Heti ötször három órát próbálunk, nagyon intenzív most a kapcsolatunk, de másképp ezt nem is lehetne csinálni – meséli Timi.

Tímea nemcsak szép, kiválóan táncol is. Nem csoda, hogy a zsűrin kívül partnerét, Hegyes Bertalant is lenyűgözte © Máté Krisztián

Palik takarásból figyelte Marsit

Nem akart a nézőtéren ülni, de nem szeretett volna lemaradni Anikó és profi táncos partnere, Szabó Gábor produkciójáról sem, ezért azt a megoldást választotta, hogy a takarásból nézte végig a táncukat.

© Bors

Amikor azt kér­deztük Paliktól, hogy izgult-e Anikóért, annyit mondott:

Nem izgulok, de mindenképpen szerettem volna megnézni őket.

© Máté Krisztián

Hús-vér szaloncukor

A műsor zsűritagja különös bókot kapott a férjétől, Nánási Páltól, aki miután megpillantotta Nóri habos-babos világoskék ruháját a tévében, azt írta a feleségének:

„Olyan vagy, mint egy guszta szaloncukor!”

Ne haragudj, de ez nem egy bók – ezt írtam Palinak válaszul, de megmagyarázta, hogy bóknak szánta, úgyhogy elfogadtam

– mondja nevetve Ördög Nóra.

© Máté Krisztián

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors