Celeb

Apát akar születendő gyerekéhez a nővel élő Gallusz Niki

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.10.06.

A színésznő egy hölggyel él együtt, de nem mondott le arról, hogy családként, gyermekkel éljenek együtt. Barátnőjével csak a megfelelő apajelöltre várnak.

Egykor még elképzelni sem tudta Gallusz Niki, hogy ne hagyományos kapcsolatban éljen, de amióta megismerte szerelmét, úgy érzi, a világ legtermészetesebb kapcsolata az övé. Az elismert színésznő hosszú évek óta nyíltan vállalja, hogy nőt szeret, az első közös fotók már kapcsolatuk elején megjelentek. Niki három komoly hagyományos kapcsolat után hat évvel ezelőtt ismerkedett meg a nála fiatalabb lánnyal, akire mérhetetlenül büszke. Családra vágynak.

– Szeretnénk családot, de azt mindig elmondom, hogy rugalmas, de konzervatív lány vagyok, kell a gyereknek apuka és anyuka egyaránt. A párom alkalmas lenne arra, hogy részt vegyen egy ilyen konstrukcióban, de azt az úriembert még nem találtuk meg, aki ebben részt venne. De nem is keressük, mert ha ennek így kell lennie, ez létre fog jönni – árulta el a FEM3 Cafe stúdiójában ülve Niki, aki elmondta, ugyan nem éli az életét kirakatban, de soha nem akart bujkálni szerelmével.

– Sokkal egészségesebb út erről beszélni, lehet, hogy nehezebb út megosztani bizonyos magán­életi dolgokat, de olyan pici ez a Magyarország, hogy nem tudnék rejtőzködni. Ha valakit szeretek, akkor teljes vállszélességgel és teljes lelkemmel szeretem! – magyarázta a színésznő, akit még az sem zavart, hogy az utóbbi időben együtt kellett dolgoznia párjával a Billy Elliot című darab próbái alatt. Sőt!

– Ő most kivételesen ebben a darabban mint asszisztens is részt vett. Annyira boldog időszak volt! Azt mondják, szerelmet nem szabad keverni a munkával, de rájöttem, ez nem igaz! Engem ez a kapcsolat és ez a közelség olyan szinten emelt és boldoggá tett! Hat éve vagyunk együtt, de olyan, mintha tegnap történt volna – mesélte Gallusz Niki.

Kapcsolata elején a színésznőt sokan faggatták arról, hogy ho­gyan tud nő maradni ebben a kapcsolatban három férfi után, és hogy valóban boldog-e.

– Sokan megkérdezték, nem kéne-e mellém egy igazi férfi. Szerintem ez egy ideál. Mitől érzi magát egy nő nőnek? Számításba vagyok véve, követi a gondolataimat, és velem van, én ettől érzem magam úgy, mint egy hagyományos kapcsolatban – nyilatkozta évekkel ezelőtt a Reflektornak. 

Sokan elítélik

A szakember szerint hazánkban még nagy vitát kavarna a homoszexuális párok gyermekvállalása.

– Míg külföldön már elfogadott, sőt majdhogynem megszokott dolog, addig itthon például tudtommal meleg párok nem tudnak gyermeket örökbe fogadni, ahogyan házasodni sem tudnak, viszont regisztrált élettársi kapcsolatban élhetnek. Mint pszichológus azt mondanám, ahogyan bármi más inger, ez a felállás is erőteljesen befolyásolhatja a gyermek személyiségét. Sokat bánthatják a gyermeket az óvodában, iskolában, ezért azt gondolom, már kisgyermekként szükség van a szakember állandó jelenlétére – mondta el Gyányi Eszter pszichológus.

Cynthia Nixon

A Szex és New York Mirandája öt évig házasságban élt egy férfival, két gyermeket szült neki, majd szerelembe esett egy nővel. Barátnője, Christine Marinoni 2011-ben kisfiút szült a kapcsolatukba, aki mindkettejük vezetéknevét megkapta.

Elton John

Az énekes 1976-ban ismerte be, hogy biszexuális, később, 1988-ban, hogy meleg. 2005-ben férjhez ment, szerelmével két közös gyermeket nevelnek.

Wanda Sykes

Az Anyád napja című film sztárja, Wanda 2008-ban fedte fel szexuális hovatartozását, azóta össze is házasodott barátnőjével, akivel 2006 óta vannak együtt. A pár két gyönyörű gyereket nevel együtt.

Ricky Martin

A nők egykori bálványának béranya hozta világra két fiát, Matteót és Valentinót. Egy ideig egyedül nevelte a fiait, majd 2011-ben összejött barátjával, Carlossal, akivel rá egy évre össze is házasodott.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089698_auto_resized.png
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711720515
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17069923_auto_resized.jpg
life.hu

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087648_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089945_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711720515
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711720515
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról