Anyjukat másolják napjaink legkeresettebb modelljei – Will Smith lánya milliárdokat keres

Az új generációs modellek bebizonyították, hogy a gének igenis számítanak a kifutón. Napjaink legkeresettebb modelljei szintén modellkedéssel foglalkozó édesanyjuktól örökölték a szépségüket, amelyet kamatoztatva már most nagy vagyonra tettek szert – pedig az összeállításunkban szereplő lányok még be sem töltötték a 26. életévüket.

Bella Hadid

Édesanyja: Yolanda Hadid

Becsült vagyona: 7,4 milliárd forint

A 23 éves Bella Hadid nővéréhez hasonlóan nagy névnek számít a modellszakmában. Olyan márkák ruháit mutatta be a kifutón, mint a Chanel vagy a Tommy Hilfiger, és közben többször szerepelt a Vogue címlapján is. Gigi és Bella 21 éves öccse, Anwar Hadid szintén modell, úgy tűnik, Yolanda Hadidnak az összes gyerekével sikerült megszerettetnie a szakmát.

© AFP

Gigi Hadid

Édesanyja: Yolanda Hadid

Becsült vagyona: 8,6 milliárd forint

Yolanda Hadid büszke lehet magára, hiszen napjaink legnevesebb modelljeit nevelte fel. Idősebbik lányát, a 25 éves Gigit 2016-ban a British Fashion Council az év modelljének választotta, és számos divatház kollekciójában sétált már végig a kifutón. Gigi most sikeres karrierjében pihenőt tart, hiszen első gyermekét várja a One Direction fiúbanda egykori tagjával, Zayn Malikkal.

© GettyImages

Kendall Jenner

Édesanyja: Kris Jenner

Becsült vagyona: 13,3 milliárd forint

Kendall Jennert 2018-ban a világ legjobban kereső modellje lett, csak abban az évben 6,6 milliárd forintot keresett. A Kardashian-klán 24 éves tagja egy több mint 2,5 milliárd forint értékű Beverly Hills-i villában él, ahol még a fürdőkád is aranyból van. Kendall édesanyjától, Kris Jennertől örökölte a divathoz való érzékét, aki 22 évesen stewardessként több divatfotózáson is részt vett.

© Northfoto

Sofia Richie

Édesanyja: Diane Alexander

Becsült vagyona: 2,4 milliárd forint

Lionel Richie 21 éves lánya, Sofia eredetileg zenésznek készült, de rá kellett jönnie, hogy híres édesapja miatt túl nagy elvárásokkal kellene szembenéznie, ezért 14 évesen édesanyjához, Diane Alexanderhez hasonlóan inkább a modellkedést választotta. Ez jó döntésnek bizonyult, hiszen azóta olyan divatházak új kollekcióit mutatta be a kifutón, mint a Chanel vagy a Michael Kors.

© Northfoto

Willow Smith

Édesanyja: Jada Pinkett Smith

Becsült vagyona: 1,8 milliárd forint

Míg Will Smith és Jada Pinkett Smith gyerekei közül Jaden apja nyomdokaiba lépett, és a rappelés mellett színészkedik, addig a 19 éves Willow anyjához hasonlóan a modellszakmában helyezkedett el. 14 évesen írta alá első modellszerződését, de addigra már világhírre tett szert Whip My Hair című slágerének köszönhetően.

© GettyImages

Lily-Rose Depp

Édesanyja: Vanessa Paradis

Becsült vagyona: 310 millió forint

Johnny Depp és Vanessa Paradis 21 éves lánya szüleihez hasonlóan a film­iparban találta meg a helyét, de korábban a modellkedésbe is belekóstolt. Akárcsak édesanyja, a Chanelnek modellkedett, de inkább a színészkedés felé húzta a szíve, ahol nagyobb sikereket ért el. A kritikusok is méltatták az alakítását a Netflix tavalyi történelmi drámájában, az V. Henrikben.

© AFP

Kaia Gerber

Édesanyja: Cindy Crawford

Becsült vagyona: 900 millió forint

Cindy Crawford és Rande Gerber 18 éves lánya mindössze tízesztendős volt, amikor először modellkedett a Versace reklámkampányában. A kilencvenes évek szupermodelljének kisebbik gyermeke azóta többször szerepelt a Vogue címlapján, és 2018-ban a néhai Karl Lagerfelddel egy ruhakollekciót is piacra dobott KarlxKaia néven.