Annoni Zita és Gianni felkészült: bármelyik nap megérkezhet a trónörökös

Hosszú, küzdelmes út végéhez közeledik a sztárpár élete, hamarosan világra jön a kisfiúk, akinek az érkezésére mindennél jobban vágytak.

Hosszú, küzdelmes út végéhez közeledik a sztárpár élete, hamarosan világra jön a kisfiúk, akinek az érkezésére mindennél jobban vágytak.

A házaspár több, mint öt éve alkot egy párt és három éve házasok, a baba azonban csak nem akart természetes úton megfoganni. Orvosi vizsgálatok tömkelege derítette ki, hogy Zitánál műtétre lesz szükség ahhoz, hogy a megtermékenyített petesejt be tudjon ágyazódni, de még ezek után sem volt egyszerű dolguk, a tizedik beültetés hozta meg az áttörést, megfogant a kisbabájuk.

Ami velünk történt, az nem szégyen, és nem gyengeség. Sok erő kellett hozzá, igazi családerő. A mi kapcsolatunkat még jobban megerősítette. És szeretnénk valahogy erőt adni másoknak, hogy tartsanak ki, adjanak maguknak időt. Nekünk a tizedik lombikot kellett kivárnunk – mondta Gianni a nyáron a Nők Lapjának arra a kérdésre, hogy miért meséltek a nagyközönségnek a kálváriájukról.

Az őszinteségre egyébkét szükség is volt, Zita nagyon sok tapintatlan megjegyzést kapott az évek során, az életkorára vonatkozólag, ha szülni akar, ideje sietni vele...

A házaspár februárban jelentette be, hogy jön a trónörökös, akinek hamarosan meg is kell érkeznie. A szülök felkészülten várják őt, Zita a minap egy friss Instagram-posztban mutatta be a kicsi tökéletesre tervezett szobáját.

© zitadebreczeni/Instagram

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors