Amber Heard-öt kifütyülték, Johnny Deppet virágeső fogadta

16 nap után befejeződött a tárgyalás Johnny Depp és a The Sun ügyében, és szeptemberben tudjuk meg, hogy a londoni felsőbíróság szerint valóban nőverő-e a színész. A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja becsületsértésért perelte be a brit lap kiadóját, amiért egyik cikkükben asszonyverőnek nevezték, és azt állították, többször is bántalmazta volt feleségét, Amber Heard-öt. A színésznő tanúvallomást tett az ügyben, ahol 14 alkalmat sorolt fel, mikor Depp kezet emelt rá – a színész ezeket mind tagadja.

Ez is érdekelheti!

Johnny Depp regisztrált az Instagramra, nem telt el egy nap, már majdnem kétmillió követőnál jár

Johnny Depp lánya biztosra ment: garantáltan mindenkinek feltűnt, hogy nem vett melltartót - fotók

Durva videót mutattak be Johnny Deppről a bíróságon, amin épp szétver egy konyhát

Kedden a bíróság épületének elhagyásakor Heard könnyeit visszatartva mondott beszédet az összegyűlt tömegnek, amelyben elmondta, mennyire fájdalmas volt számára, hogy nemcsak újra át kellett élnie a bántalmazásokat, de még a szavait is kétségbe vonták.

A színésznő a könnyeivel küszködött, hallgatósága azonban lehurrogta őt – míg exét virágokkal fogadták © Getty Images

Beszédét a Page Six értesülései szerint nem fogadták kitörő lelkesedéssel, többen pfujoltak rá, míg a később távozó Deppet megtapsolták és virágokat dobáltak neki. Az ügyben leghamarabb szeptember elején várható ítélet.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors