Ágyban ünnepelt fiújával a világszép Kulcsár Edina

A világ második legszebb lányának és Európa szépének választott Kulcsár Edina szerelmével tölthette a diadala utáni éjszakát. A szépség énekesnői karrierről álmodozik.
A világ második legszebb lányának és Európa szépének választott Kulcsár Edina szerelmével tölthette a diadala utáni éjszakát. A szépség énekesnői karrierről álmodozik.

A példátlan magyar siker másnapján, hétfőn telefonon értük utol Kulcsár Edinát, aki éppen a reptér felé tartott Londonban, hogy végre magához ölelhesse szeretteit. A magyar szépség mögött ugyanis nehéz hetek állnak, szinte csak órákat aludt a hajrában, de megérte: első udvarhölgyként integethetett a közönségnek a Miss Worldön, ami azt jelenti, hogy ő lett a világ második legszebb hölgye 2014-ben, emellett a Miss Európa címet is elnyerte.


– Elmondhatatlanul boldog vagyok és fáradt – kezdte a Borsnak Edina, majd bevallotta, kavarogtak az érzések benne az egész verseny alatt.

– Az biztató volt, hogy bekerültem a legjobb 25-be úgy, hogy állítólag nem volt még ilyen erős mezőny. Emellett nagyon elszánt voltam végig, de sok kétség volt bennem, mert sokan mondták nekem, hogy ne reménykedjek túl előkelő helyezésben, senki nem számít meglepetésre – mondta el őszintén a modell, akinek egyelőre fogalma sincs, pontosan mit is nyert a második helyezéssel, azt viszont határozottan tudja, mihez akar kezdeni.

© Fotó: MTI

– Nemzetközi szerződésem lesz, már sok cég meg is keresett, de hogy mi a pontos díj, azt nem tudom. Őszintén szólva utána sem néztem, annyit tudok, hogy az első helyezett egy éven át havi öt- vagy hétszázezer forintnak megfelelő fontot kap. Én nem számítok semmire, ha pedig kapok valamit, annak nagyon fogok örülni. A legjobban azt szeretném, ha énekelhetnék. Korábban is foglalkoztam zenével, ebben tudom magam kifejezni – vallotta be, és hozzáfűzte, tudja, hogy a tegnapi naptól fogva megváltozik az élete, de van, amihez ragaszkodik.

– Nagyon fontos számomra a családom, az első utam, ha hazaértem, a nagymamámhoz fog vezetni, akit nagyon megölelgetek majd. Anyukám már korábban, a párom pedig a verseny napján utazott ki hozzám Londonba. A szobatársam az utolsó este már elhagyta a szállodát, így a szerelmemmel a verseny utáni első éjszakán már együtt tudtam aludni – mesélte mosolyogva Edina.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors