Aggódnak a rajongók: Kanye nem szedi a gyógyszereit, ezért most azt hiszi, az életére akarnak törni

A 43 éves rapper bipoláris zavarban szenved.
A 43 éves rapper bipoláris zavarban szenved.

Aggodalommal tölti el a rajongókat, hogy Kanye West újabb zavaros bejegyzéseket tesz közzé Twitter-oldalán. A 43 éves rapper ezúttal arról írt, hogy hétéves nagylányát, North-ot el akarják venni tőle, őt pedig meg akarják ölni.

Northy, háborúba megyek érted! Az életemet kockáztatom érted, és ha megölnének, ne hagyd, hogy a fehér média rossz embernek állítson be engem! Ha azzal fenyegetnek, hogy elvesznek tőlem, tudd, hogy szeretlek – írta az összefüggéstelen sorokat a rapper a bejegyzésében, amely azóta törlésre került.

A világhírű amerikai rapper bipoláris zavarban szenved © AFP

Ez is érdekelheti

Kim Kardashian Kanye West bizarr kiborulásairól: Teljesen tehetetlenek vagyunk – közeleg az álompár válása

100 késszúrással végzett apjával a beteg fiú

Megrázó: elmegyógyintézetbe adta lányát, hogy megmentse fiait

Kanye az utóbbi időben egyre furcsább dolgokat oszt meg a rajongóival: legutóbb egy videót töltött fel arról, ahogy levizeli a Grammy-díját. Emiatt a közösségi oldal 24 órára le is tiltotta őt. A People magazin úgy tudja, a rapper nem szedi a gyógyszereit, ezért kezdett újra ámokfutásba a közösségi oldalon. Felesége, Kim Kardashian ismét azt fontolgatja, hogy otthagyja a rappert, hiszen megígérte neki, hogy rendesen szedi majd a tablettákat.

Nem szedi a gyógyszereit, pedig megígérte, hogy fogja. Legutóbb abban állapodtak meg Kimmel, hogy folytatja a gyógyszeres kezelést és megpróbál uralkodni magán. Fűt-fát ígért, de alig egy hónappal később már meg is szegte azokat – mondta a lapnak egy bennfentes, aki szerint Kim úgy dönt majd, ahogy az négy gyermeküknek a legjobb.