Affleck pénisze is terítékre kerül az Oscar-díj-átadón

A hét kérdése, hogy kik kapnak vasárnap arany szobrocskát az Oscar-gálán, de a színfalak mögött mások is izgatottan várják a díjátadót.
A hét kérdése, hogy kik kapnak vasárnap arany szobrocskát az Oscar-gálán, de a színfalak mögött mások is izgatottan várják a díjátadót.

A vasárnapi Oscar-díj-átadóra minden részletet igyekeznek kifogástalanná varázsolni a szervezők. Már leterítették a Hollywood Boulevard híres kifutójának vörös szőnyegét, s feltehetően a sztárok is már csak a fodrászaikat nyúzzák, hogy időben kész legyen a frizurájuk. Járt a próbán Scarlet Johansson is, aki ugyan Jenifer Anistonhoz hasonlóan, nem reménykedhet a kis szobrocskában, de átadóként mindketten felállhatnak a színpadra.

© Fotó: AFP/Europress

A legnehezebb dolga azonban Neil Patrick Harrisnek, a 87. díjátadó házigazdájának lesz, hiszen nem könnyű fenntartani a neves közönség és a tévénézők érdeklődését egy ilyen hosszú éjszakán. A 41 éves komikus botrányban reménykedik, mert az biztos feldobná a műsort, de azért semmit nem bíz a véletlenre. Nem ússza meg poén nélkül az aktuális sláger, A szürke ötven árnyalata, és a hírek szerint Ben Affleck pénisze is terítékre kerül: Harrisnek van róla kilenc-tíz vicce is.

© Fotó: Getty/Europress

– Nem mondom, jó lenne egy botlás, mint Jennifer Lawrence esetében, de azért nem lenne okés, ha mondjuk Clint Eastwood eltörné a bokáját – mondta Harris.

A Los Angeles-i rendőrség biztosan nem ért egyet az Oscar házigazdájával. Egy bombariadójuk már volt, és a világ politikai eseményeit figyelembe véve egy egy erősebb fékezés miatt is kiugrik majd a környéken posztoló zsaruk szíve a helyéről.

© Fotó: MTI

Ha már az autóknál tartunk, a limuzinszolgáltatóknak is ez a legnagyobb éjszakájuk. A gála és az ahhoz kapcsolódó partik, rendezvények miatt legalább 2000 kiglancolt autó és sikkes sofőr lesz szolgálatban. A celebek mellett az őket kiszolgáló fodrászokat, sminkeseket is a helyszínre kell szállítani. Jennifer Lopez például külön autóban, testőrök kíséretében viteti az ékszert, amit arra az estére kölcsönöz.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors