A fényen keresztül beszél elhunyt édesanyjával Balázs Andi – Fotó

A fényen keresztül beszél elhunyt édesanyjával Balázs Andi – Fotó
Nem is gondolnánk, hány tragédiát cipel mélyen a lelkében a mindig életvidám színésznő. Andi testvérét autó gázolta halálra, hat évvel ezelőtt pedig édesanyját is elveszítet­te, amit máig nem tud feldolgozni.
Nem is gondolnánk, hány tragédiát cipel mélyen a lelkében a mindig életvidám színésznő. Andi testvérét autó gázolta halálra, hat évvel ezelőtt pedig édesanyját is elveszítet­te, amit máig nem tud feldolgozni.

Balázs Andi hat éve vesztette el az édesanyját, de mind a mai napig hisz abban, hogy édesanyja vele van minden egyes olyan pillanatában, amikor szüksége van rá, és egy nehéz dön­tés előtt áll. Anyukája és segítő üzenetei a fényben jelennek meg Andi előtt, amikor sikerül kapcsolatot teremtenie szeretett édesanyjával.

Andi és az édesapja között is nagyon szoros a kapcsolat © Instagram

A héten is volt köztük egy ilyen „beszélgetés”: a fény a bejárati ajtón keresztül esett a nappali padlóra, amiből Andi egyből tudta, anyukája érkezett hozzá.

– Sokat gondoltam édesanyámra, amikor az a fény besütött a házunkba, és pont a közös kedvenc dalunk szólt. Szerintem erre nincsen magyarázat, nekem hiába akarják ezt tudományosan megmagyarázni, hogy mindez csak azért van, mert éppen olyan szögben süt a nap, hogy beesik a nappaliba, én tu­dom, hogy ő volt, és ő így jelezte, hogy itt van velem – mesélte Andrea, hozzátéve, hogy hisz a jelekben, és számára ezek a meleg fénycsóvák nem a tudomány vagy a véletlen művei.

A héten a színésznő nappalijában jelent meg a fény, amiből Andi tudta, édesanyja ott van vele © Instagram

– Édesanya el­vesztése egy olyan tragédia, amit szerintem nem lehet elengedni vagy el­felejteni. A fájdalom, amíg élek, bennem él, és ahogy mondani szokták, a szeretteink addig élnek, amíg bennünk él­nek, amíg gondolunk rájuk. Bennem pe­dig mindennap itt van édesanyám – tette hozzá elérzékenyülve Andrea, aki megnyugvást érez, ha lát­ja, jelen van az édesanyja.

Nagyon jó kap­csolatom van anyukámmal, és ha vannak kérdések, ko­molyabb döntések az életemben, akkor mindig megkérdezem, hogy merre haladjak tovább, és eddig sosem hagyott cserben, megmutatta nekem az utat – mesélte tovább a színművésznő.

Gábor mindenben Andi mellett áll © Bors

– A jeleket viszont nem szabad görcsösen akarni, csak érezni kell, és gondolni arra, aki hiányzik, akit szeretünk, és ott lesz az a bizonyos jel, amit szeretnénk megkapni – folytatta Andi, aki azt mondja, még akkor is, ha alapvetően fájdalmas gyászból fakad, épp ez a fajta spirituális életforma adja azt a kiegyensúlyozottságot is, ami szerint éli az életét.

– A karantén alatt volt időm számot vetni és rangsorolni, hogy mi is az, ami fontos az életben. Korábban sokszor estem abba a hibába, hogy a munka miatt lemondtam a családi programot. Sőt sokszor hozzám igazítva tartottuk meg a születésnapokat és az ünnepeket. Ez viszont most már változni fog! Ha más időpontban is elvégezhető egy munka, akkor a családom lesz az első mindenekfelett – magyarázta Andi, aki egyébként már elkezdett dolgozni: Dunaföldvár, Tihany és Veresegyház szabadtéri színházaiban is játssza majd például a Csoportterápia című darabot kollégáival.

A Csoportterápia csapat © Instagram

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors