40 éves a Reszkessetek, betörők! Kevinje: Apja tette tönkre Macaulay Culkin karrierjét

Hosszú kihagyás után újra szerepet kapott egy tévésorozatban Macaulay Culkin. A Resszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, kigyógyult drog- és alkoholfüggőségéből, és negyvenévesen újraindíthatja karrierjét.

Hosszú kihagyás után újra szerepet kapott egy tévésorozatban Macaulay Culkin. A Resszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, kigyógyult drog- és alkoholfüggőségéből, és negyvenévesen újraindíthatja karrierjét.

„Nincs karácsony Kevin nélkül” – az utóbbi években már külön televíziós kampány épült a rosszcsont kissrácra, aki találékony módszerekkel leckézteti meg a kétbalkezes betörőket. Az angyalarcú csibészt alakító Macaulay Culkin ma ünnepli negyvenedik születésnapját. A kisfiús külső mára a múlté, az utóbbi két évtized mély nyomot hagyott a színész megjelenésén is.

A karácsonyi klasszikussá vált Reszkessetek, betörôk! tette híressé © AFP

Miután 1994-ben, mindössze 14 évesen kivonult a hollywoodi álomgyárból, a már akkor komoly alkohol- és drogfüggőnek számító színészről kiderült, hogy apja, Kit fizikailag és lelkileg is terrorizálta hat testvérével együtt. A sztár végül 16 évesen nagykorúsíttatta magát, miután apja és annak könyvelője elcsalta 15 milliárd forintos vagyonának nagy részét, amit csak komoly pereskedés révén tudott visszaszerezni.

Apja bántalmazta, majd ki akarta forgatni vagyonából © Getty Images

Kevesen tudják, de Culkin két testvérét is igen fiatalon elvesztette: Jennifer 2000-ben hunyt el drogtúladagolásban, Dakota nevű nővérét pedig 2008-ban ütötte el egy autó. A tragédiák tovább mélyítették függőségeit, egyik rehabilitációs kezelés követte a másikat, miközben tovább folytatta az önpusztítást. A világ legdögösebb nőjének tartott Mila Kunis menthette volna meg a teljes lezülléstől, nyolc évig éltek együtt egy mérgező, se veled, se nélküled kapcsolatban, miután Culkin elvált feleségétől, Racheltől, akivel 18 és 20 éves kora között voltak házasok.

Évekig Mila Kunisszal élt se veled, se nélküled kapcsolatban © Getty Images

Ez is érdekelheti!

Őszintén beszélt Jackóról Macaulay Culkin

TOP 5 sötét teória kedvenc karácsonyi filmjeinkről, ami mindent megváltoztat

Sztárok kegyetlen szülei - Kevint verte, LeAnn Rimest meglopta az apja

Hangos szakítások, átmulatott éjszakák és szenvedélyes kibékülések jellemezték a hullámzó kapcsolatot, amelynek végül Mila vetett végett. Az ukrán felmenőkkel büszkélkedő sztár ki­egyensúlyozott életre vágyott, amit végül Ashton Kutcher adott meg neki, akivel öt éve házasok, és két gyerekük született. Sokak szerint a kerek évforduló meghatározó lesz az utóbbi két évtizedben botrányt botrányra halmozó színész életében, aki három éve boldog kapcsolatban él kolléganőjével, Brenda Songgal: saját podcastot indít.

Tizennyolc évesen vette feleségül Rachelt © Northfoto

Ami még ennél is izgalmasabb hír, hogy lehetőséget kapott a sorozatkirálynak tartott Ryan Murphytől a visszatérésre, játszani fog az Amerikai Horror Story tizedik évadában. A szerepről egyelőre keveset tudni, ám az biztos, hogy a Titanicból ismert, 72 éves Kathy Batessel lesz egy tabudöntögető szexjelenete. Sokan úgy tippelik, hogy ezután a szerep után Culkin másodvirágázását láthatjuk a következő évtizedben.

Végre megszabadult alkohol- és drogfüggőségétől, és újra forgat © Northfoto

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható!

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors