4 milliárdos otthont vettek Harry hercegék – nem akármilyen szomszédok mellett

A kanadai Vancouver-sziget után Los Angelesnek is búcsút intett Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A brit királyi családdal szakító hercegi pár a koronavírus-járvány kezdete óta Tyler Perry amerikai színész-producertől bérelték otthonukat az angyalok városában, de hat héttel ezelőtt a szintén Kalifornia államban található Santa Barbarába helyezték át a székhelyüket – pontosabban a város melletti Montecitóba, amely olyan sztároknak ad otthont, mint Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres vagy Drew Barrymore.

A Daily Mail úgy tudja, Harry és Meghan 14,65 millió dollárt, azaz 4,27 milliárd forintot csengetett ki az 1672 négyzetméteres álomotthonért, amelyben a kilenc hálószoba és tizenhat fürdőszoba mellett könyvtár, edzőterem, szauna, borospince, öt autónak elegendő garázs, egy hatalmas medence és még teniszpálya is van. Az ingatlanhoz tartozik egy kétszobás vendégház is, ahol Meghan édesanyja, Doria Ragland megszállhat, ha egyéves unokájára, Archie-ra vigyáz.

Meghan és Harry végre a maguk urai lehetnek. A házat a család segítsége nélkül vették meg, és nem is egy barátjuktól vették kölcsön, ahogy az előzőt – mondta a Page Sixnek egy bennfentes.

Ez is érdekelheti!

Cicaharc dúl a celebnők között

400 milliárdot hozott a briteknek Meghan Markle és Harry herceg esküvője

Drámai fordulat: Harry herceg és Meghan Markle összeroppant Los Angelesben

– Itt szeretnének élni, miután otthagyták Angliát. Mindkettejüknek ez az első saját otthona, így fontos számukra, hogy teljes nyugalomban élhessenek itt egy családként. Itt szeretnék felnevelni Archie-t is, mert reményeik szerint itt normális élete lehet.