Botrány

Lapunknak szólalt meg először Béres Alexandra: Beakarják mocskolni a nevemet!

Létrehozva: 2022.07.29.

Immár büntetőügyben folyik nyomozás a gyűlölködés és lejáratás szándékával létrehozott ”A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-csoport adminjai ellen. A botrányt kirobbantó férfi céltábla lett, az édesanyja lakcímét már kiposztolták, őt pedig halálosan megfenyegették. Béres Alexandra most először szólalt meg az ügyben, ám kérésére a cikkünk mellé fényképet nem közölhetünk róla.

Király Dávid Izmael önszorgalomból kezdett nyomozni pár héttel ezelőtt, kíváncsi volt, hogy vajon ki működteti ”A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-csoportot. Schobert Norbi termékeinek és edzéstervének köszönhető en 100 kilót fogyó férfi a hírek szerint nagyon gyorsan eredményre is jutott: szerinte – és ezt bizonyítani is tudja – Béres Alexandráék állhatnak a lejárató, és Norbi családját durván sértegető közösség mögött

Norbi

„Büntetőügyben folyik nyomozás”

Az egy héttel ezelőtt megjelent hír óta furcsa és ijesztő dolgok történnek az önjelölt nyomozóval. 

– Büntetőügyben folyik már a nyomozás a csoport ellen – mondta lapunk megkeresésére Schobert Norbi, akitől azt kérdeztük, hogy az elmúlt napokban milyen előrelépések történtek az ügyben.

– A részletekről nem tudok és ha tudnék sem beszélhetnék, de megnyugvással tölt el, hogy a nyomozó hatóság komolyan veszi ezt az ügyet – tette hozzá Norbi, majd így folytatta: – Nagyon jólesik, hogy a hazai sztárvilág képviselői kiállnak mellettem, az ügy mellett. Elsőként Dér Heni posztolt ki egy támogató szöveget a ”vállald az arcod” hasteggel, majd őt követte Mc Hawer, G.w.M, és számos nagy követőtáborral rendelkező influenszer. Talán elindul végre egyfajta társadalmi összefogás az arctalanság hamis biztonsága mögé bújó gonosz beszólogatók ellen.

Schobert Norbitól azt is megtudtuk, hogy Király Dávid Izmael annak ellenére is belevágott a nyomozásba, hogy sejthette, nem lesz könnyű dolga.

„Betámadták a csoport tagjai”

– Azt a szegény fiút szinte azonnal betámadták a csoport tagjai, fenyegető, sőt halálos fenyegetést is tartalmazó leveleket kap, az édesanyja lakcímét is nyilvánosságra hozták. Ennek a fele sem tréfa, és hűen tükrözi az említett csoport tagjainak viselkedését… egészen elképesztő – tette hozzá a fitneszguru.

Király Dávid Izmael élete teljesen megváltozott az ügy kirobbanása óta: 

Király Dávid Izmael

– Pár nap alatt fordult meg velem a világ, ennek a csoportnak a tagjai mindent elkövetnek, hogy ellehetetlenítsenek – mondta a Bors megkeresésére a férfi.

– Nem tudok egy plázába elmenni, mert észreveszem, hogy levideóznak, beszólogatnak. A cégem adatait kiderítették, a csoportba betették az édesanyám lakcímét, nekem durva és halálos fenyegetéseket küldenek. A vállalkozásomat megpróbálják tönkretenni, a hivatalos Instagram oldalamat letiltatták, azt nagy nehezen vissza tudtam szerezni, de így is több szponzor megszakította velem a kapcsolatot, mert nem akarnak részt venni a balhéban. Pszichológushoz kellett mennem, mert úgy érzem, hogy félek kimenni már az utcára, szóval totális káosz jelenleg minden, de nem adom fel! – ömlött a szó Dávidból.

– A fenyegetések és az általuk okozott anyagi kár miatt a rendőrséghez fordulok, és most már csak azért is végig viszem ezt az ügyet – fűzte hozzá.

„Derüljön ki az igazság”

Béres Alexandra elsőként lapunknak volt hajlandó nyilatkozni az ügyben: 

Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket, annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozó hatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni, és megkeseríteni a  mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan a nyilvánosságra hozza majd az igazságot!

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713529514
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27210_resized.jpg?avcount=1713529514
origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134540_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27211_resized.jpg?avcount=1713529514
origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135104_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713529514
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143251_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143581_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fájó döntést hozott meg Nádai Anikó: súlyos katasztrófa történt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Vége

Ennyi volt, lekerül a képernyőről a TV2 sikerműsora

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mGJs6JUJ_kJQLniyMBcE_Z_ve374ZcLOHcCOrrl5nfg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAzY2JlNWM1NGU4OTRlMWNhNmI1MDgyZGYwM2U2N2M4.jpg
Csalódás

MC Hawer végleges döntést hozott: „Ennyi év alatt most már én belefáradtam”