Család

Kilenc hónapos kislányáról mesélt Bereczki Zoltán

Létrehozva: 2022.05.13.

Élete első igazi rendezésére készül Bereczki Zoltán. A színész egy nagyszabású zenei produkciót mutat be Tóth Verával és Miklósa Erikával. A harmónia pedig nemcsak a hivatásában, de a magánéletében is jelen van.

Hamarosan új szerepben debütál Bereczki Zoltán. A színész életében először ül a rendezői székben egy nagyszabású zenei produkcióban, amelyben nem kisebb nevek lépnek a színpadra, mint Miklósa Erika és Tóth Vera. A három sztár izgatottan várja a The Michel Legrand Songbook május 19-i, Művészetek Palotája-béli bemutatóját.

“Akinek a legkevesebb a feladata, az rendez”

Bereczki Zoltán régi álma vált valóra azzal, hogy egy zenei előadás rendezőjeként is megismerheti munkáját a közönség.

– Régóta foglalkoztat a rendezés gondolata, bár ebben a produkcióban nem klasszikus színházrendezői feladatom van, mégis örömmel fogadtam el a felkérést. A Legrand a klasszikus értelemben vett rendezéstől messze van, inkább olyan, mint amilyen a klasszikus Shakespeare-i színház volt: akinek a legkevesebb a feladata, az rendez – mondta el a Metropolnak mosolyogva Bereczki Zoltán. – Az egész csapat rendkívül profi, nekem tényleg csak finomhangolást kell végeznem, egyben tartani a produkciót úgy, hogy az a nézők számára páratlan élmény legyen. Jelenleg kisebb próbák zajlanak, a Művészetek Palotájában majd a koncert előtti utolsó napokban áll fel a csapat. Ott lesz igazán izgalmas a feladatom! Úgy egyben tartani az egészet, hogy ne törjön ki a pánik, hogy mindenki higgadt maradjon és mindenre maradjon idő. Igyekszem az előadói tapasztalataimat kamatoztatni, s ezeknek köszönhetően komfortos közeget teremteni az előadóknak. Oláh Kálmán zongorajátéka, hangszerelése magával ragadó. A művésznők – Miklósa Erika és Tóth Vera – pedig műfajuk kiválóságai. Rendezőként annyit ígérhetek, hogy ez az este maradandó élményt nyújt majd minden zeneszeretőnek.

Kölcsönös ragaszkodás

Az izgalmas munkafolyamat mellett a magánélete is szárnyal: feleségével, Bata Évával életük egyik legszebb időszakát élik meg kislányuk, Flóra érkezése óta. A kilenc hónapos csöppséggel nemrégiben Noszvajon pihentek.

– A családdal sikerült három napra „megszöknünk”. Flóra nagyszülei is velünk tartottak, így napközben kicsit kettesben is kikapcsolódhattunk a feleségemmel. Estére persze mindig vele voltunk, hiszen még korai volna, hogy egyedül aludjon. Ez volt az első ilyen nagyobb pihenésünk a kislányunk születése óta, leszámítva egy színdarabot, amikor Évivel néhány órára a nagymamára bíztuk Flórát. Ő még nagyon kicsi, kölcsönösen ragaszkodunk egymáshoz, ezért arról egyelőre szó sem lehet, hogy akár napokra másra bízzuk. De ez a hétvége minden szempontból tökéletesen sikerült: a nagyszülők is unokázhattak, és nekünk is volt lehetőségünk egymásra koncentrálni – mondta el a Metropolnak Zoli, aki a családjával több kisebb kiruccanást tervez a nyárra.

– Babaszállóban már voltunk Flórával, azt nagyon élvezte, és biztosan megismételjük, illetve a Balatonra is szeretnénk elmenni idén nyáron. Viszont a nagy, több hetes utazásokhoz ő még kicsi, így az egyelőre várat magára. Most is, miután hazaértünk, felismerte a szobában a képeket, látszott, hogy fontos neki a biztonságos, otthoni környezet, mi pedig arra törekszünk, hogy fenntartsuk számára ezt a harmóniát.

Az énekesnők is izgatottak

Miklósa Erika számára is hatalmas esemény lesz a május 19-i előadás, hiszen mindig különleges élmény számára, ha nem operát énekel.

Miklósa Erika
Fotó: Dodó Ferenc

– Nagyon készülök, sokat próbálunk. Izgatottan várom ezt a koncertet, ami igazi desszert nekem. Szeretek kikacsintani az opera műfajából, s új területeken is megmutatni magam. Régóta vágytam már arra, hogy Tóth Verával énekeljek, voltam koncertjén korábban, és lenyűgöz, ahogyan énekel. Boldog vagyok, hogy most együtt állhatunk színpadra – árulta el a Kossuth-díjas operaénekesnő, akinek véleményét Tóth Vera is osztja.

– Miklósa Erika világhírű művész, mindig tisztelettel néztem fel rá, és ma már azt is tudom, hogy fantasztikus ember. Egy csoda! Azonnal megtaláltuk a közös hangot, nagyon jól működünk együtt, és az egész zenekarral is. Fantasztikus hangulatban zajlanak a próbák. Ez eddigi pályám legnagyobb zenei és szakmai kihívása. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a fantasztikus műnek, amely most születik – magyarázta Tóth Vera.

Tóth Vera
Fotó: Knap Zoltán


 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161805_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714087209
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160984_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152180_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156167_auto_resized.jpg
vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714087209
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162794_auto_resized.jpg
astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162975_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Iszak Eszter megmutatta: már ennyire gömbölyödik a pocakja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163165_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja